Gå til sidens hovedinnhold

Dinamo til Edelman

Dinamo PR går i kompaniskap med byrånettverket Edelman.

- Med dette samarbeidet får vi tilgang til et unikt nettverk og bred kompetanse. Gjennom Edelman vil flere av våre oppdragsgivere kunne jobbe mer effektivt både på nordisk og europeisk nivå. I tillegg har vi allerede fått flere oppdrag, sier Berly Lund Grønning, daglig leder av Dinamo PR, i en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Pr-byrået har allerede samarbeidspartnere i de baltiske statene, Finland, Danmark og Island. Dinamo blir dermed en del av Edelmans nordiske nettverk i Norden, ledet av Edelman Stockholm, som totalt består av åtte byråer.

Første nettverk
Det er første gang Dinamo PR går med i et nettverk.

- Vi har tidligere hatt samarbeid med enkeltbyråer i andre nordiske land, men har ikke samarbeidet med noe nettverk. Vi har først og fremst sett på de internasjonale mulighetene når vi har valgt å gå inn. Det åpner seg blant annet store muligheter for videreutvikling av de ansatte i Dinamo gjennom Edelmans eget universitet i Washington, sier Lund Grønning til NA24 Propaganda.

Edelman samarbeidet sist med Brynhildsen Woldsdal PR (BWPR) i Norge, men BWPR valgte å si opp avtalen til fordel for Weber Shandwick.

Nye kunder
Lund Grønning sier de har fått nye kunder som følge av nettverkstilknytningen.

- Jeg kan ikke gå ut med noen navn ennå, men vi har fått et par nye kunder allerede. Vi håper på sikt å også kunne få noen av Dinamos eksisterende kunder til å arbeide med Edelman-byråer i andre land. Det ligger imidlertid litt frem i tid, først skal vi informere våre kunder om tilknytningen, sier hun.

Edelman-nettverket består av 46 heleide selskaper og over 50 tilknyttede byråer på verdensbasis. Fra en forsiktig start i Chicago i 1952 har Edelman vokst til å bli verdens største uavhengige pr-byrå, og det tredje største totalt sett.

Selskapet eies og drives i dag av Richard Edelman, sønn av grunnleggeren, Daniel Edelman.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte