Gå til sidens hovedinnhold

Ga 217.000 for penisforlenger

Og nei, mannen kjøpte ikke sportsbil.

(LXUS.no) En av verdens rikeste forretningsmenn håper nå også å bli en av verdens best utstyrte forretningsmenn. Saudi-araberen har nemlig spesialbestilt det som blir verdens dyreste penisforlenger.

LES OGSÅ:
Hvordan virke rikere enn du er
Sjokolade til sjokkpris
Nå vil alle ha denne

Innretningen er laget i 18 karat gull og vil dekoreres med mer enn 40 diamanter og en rekke rubiner. Dermed kan den ikke navngitte saudi-araberen pleie egoet sitt på flere måter på en gang.

Verden dyreste

Det er kanadiske X4 Labs som har fått i oppdrag å produsere innretningen, som omtales av "manndomsforlengernes svar på Rolex". Selskapet har lang erfaring med produksjon av penisforlengere, men mens deres vanlige produkter normalt har en prislapp på mellom 1250 og 2500 kroner, koster den spesialbestilte og juvelbesatte varianten svimlende 217.000 kroner.

(Saken fortsetter under bildet.)

- Våre kunder blir alltid utvist den aller største diskresjon, men vi er svært glade over å ha blitt valgt ut til å utvikle denne innretningen, sier Frank Clementine fra X4 Labs i en pressemelding.

- Tydelig demografi

Produktkoordinator Matt West mener at det er en helt spesiell gruppe mennesker som er villige til å betale såpass mye for såpass - eh - lite.

- Enten det er diktatorer, politikere, oljebaroner fra Midtøsten eller suksessrike forretningsmenn - de er villige til å bruke en god slump penger på å skjemme bort seg selv, sier West.

Penisforlengeren er den dyreste som noensinne er laget, og selv om sexleketøy ikke er tillatt i Saudi-Arabia byr ikke det på noen problemer. X4 Penis Extender en nemlig godkjent som et medisinsk hjelpemiddel og brukes av leger i USA, Canada og Europa.

Ifølge X4 Labs vil den diamantbesatte versjonen leveres i pansret bil for å sikre at eieren får det han betaler for - og forhåpentligvis litt til...

Slik virker pensiforlengeren - se video her:

HTML EMBED

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken