(SIDE2): Det er blitt mars og mange steder er det vår i luften. Og med solskinn og varmere temperaturer er det klart for å starte årets iskrem-sesong. Som vanlig er det nyheter fra både Diplom-Is og Hennig-Olsen.

Ny Krone-Is

- I vårens produktslipp løfter vi frem folkets favoritter, i tillegg til å by på nye smaker. Produktene vil skape frydefull glede for norske forbrukere, sier salgs- og markedsdirektør Eirik Kruse i Diplom-Is i en pressemelding.

Kruse trekker frem blant annet klassikeren «Krone-is», som nå kommer med en ny smak av karamell.
- Krone-is har vært en favoritt siden den kom på markedet. Vi tror på at nyheten Krone-is med karamell vil bli like populær som originalsmakene, forteller han.

Andre nyheter fra Diplom-Is er «Royal Pistasj» med fløteis med pistasjsmak, mørk sjokolade og pistasjnøtter, og «Smeltis Jordbær». Iskremprodusenten lanserer også flere småispakker, for eksempel «Jubelis» med smak av vanilje og bringebær.

«Dugg» i mindre beger

Fra småis-sortimentet til Hennig-Olsen Is finner vi tre nyheter. «Oreo» byr på vaniljeis og biter av kakaokjeks med kremfyll med vaniljesmak i kakaovaffelkjeks.

«Crème Sommerbær» er en sommerbæris med mørk sjokolade. Hennig-Olsen lanserer også fjorårets suksess «Dugg» i lite beger; «Duggfrisk Fruit Sorbet med jordbær og granateple».

Sjekk isnyhetene her:

Smeltis Jordbær

Duggfrisk Fruit Sorbet Jordbær & Granateple

Krone-Is Karamell

Jubelis

Crème Sommerbær

Oreo

Royal Pistasj