Ann Mari Olsen (24) er Side3s frittalende sexspaltist. Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne.

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Dirty talk

Spørsmål: Hei. Jeg oppdaget noe nytt med kjæresten min en kveld. Vi sier ofte ikke så mye når vi har sex, men da sa jeg «knull meg bakfra», og han liksom endret helt person. Det virket som om de små ordene tente alle pluggene hans, og han virkelig ga meg inn. Det var frigjørende deilig, og derfor lurer jeg på om du kan tipse om flere ting han antagelig vil like at jeg sier.

- Kvinne (26)

Svar: De fleste setter pris på litt dirty talk innimellom, hvor mye og hva man skal si kommer an på hva man liker og hvor erfaren man er. Det beste tipset jeg kan gi deg er å si det som faller deg inn akkurat der og da. Har du setninger i hodet fra før så vil det ikke bli det samme. Vær tilstedeværende og fortell han hvordan det føles for deg. Vær detaljert, ikke bare si «det er godt», men «det er så deilig når du ...» så beskriver du hvordan det oppleves, hva du liker at han gjør eller hva han skal gjøre - om du vil ha det hardere så ikke vær redd for å si det til han, kjæresten din vil bare bli enda mer tent. Vær frekkere i munnen, dominant og bestemt. Si også hva du liker å gjøre med han og gi han lange og harde blikk. Tenk sex og snakk sexy - øvelse gjør mester.

- Ann Mari

100 sexpartnere

Spørsmål: Hei! Jeg har nylig innledet et forhold med ei dame som er noen få år eldre enn meg. Vi har det supert sammen, klikker bra og har har et fantastisk sexliv. Problemet mitt er at hun har hatt en veldig løssluppen livsstil før vi møttes, og har hatt rundt hundre sexpartnere. Er dette normalt? Og hvordan kan jeg bedre takle det at hun har vært med så mange før meg? Noe av problemet kommer av at hun ikke liker kondom heller, så det meste har skjedd uten den type beskyttelse. Hvordan er det med bakterieflora i underlivet når man har så mange partnere uten beskyttelse? Burde jeg bekymre meg for dette, eller er det normalt å ha vært med så mange?

- Mann (23)

Svar: Hva som er normalt er umulig å svare på, for hva er normalt? Alle har sin egen definisjon av det. Mitt eneste og beste tips er å akseptere den andre, for det du vet om fortiden hennes og for den jenta hun er nå. Alle har sin egen mening på man synes er akseptabelt, men er det noe du ikke får endret på så er det fortiden. Så du vil få det mye bedre med en gang om du bare innser at ting har skjedd og ikke tenker mer over det nå. Bakteriefloraen blir ikke påvirket av antall sexpartnere. Det som er viktig er at dere begge vet at dere ikke har noen kjønnssykdommer, har man hatt ubeskyttet sex så må man alltid sjekke seg så man ikke smitter andre og ikke får problemer selv.

- Ann Mari

Glad i bakdørsex, men ...

Spørsmål: Hei! Herlig spalte du har! Jeg går og grubler på noe som jeg trenger hjelp til. Jeg er veldig glad i analsex. Det gir meg en helt fantastisk orgasme som slår meg helt ut! Men nå tør jeg ikke å ha analsex lenger, fordi jeg er redd for at det skal skje et «uhell» hvis du skjønner. Jeg har hørt om ting som har skjedd, og hadde et lite uhell med eksen. Etter det har jeg ikke turt å ha mer analsex i frykt for at det skal skje igjen. Har du noen tips til hvordan jeg kan forhindre dette? Å ha «trygg» analsex uten å være redd og anspent? Takker for svar!

- Kvinne (22)

Svar: Det kan være lurt å gå på do først om du vet du skal ha analsex. Det er jo som regel noe som skal ut der istedenfor inn, så du minsker jo sjansen med diverste uhell om du har tømt deg først. Ellers så er det dette med å ta det rolig da, så begge parter har kontroll. Det er mine to beste tips anngående dette. Lykke til!

- Ann Mari

Hvordan smaker det?

Spørsmål: Hei! Typen min har begynt å spørre om jeg er gira på å få spruten hans i ansiktet, og muligens svelge. Jeg utelukker det ikke, men lurer litt på hvordan det smaker, om det er veldig ekkelt og om det er noe som ikke er så bra med det? Hadde satt pris på svar.

- Kvinne (19)

Svar: Det er vanskelig å forklare smaken, for det er vel bare sperm som smaker sperm. Det smaker egentlig ikke så mye, litt salt.. Det er ikke farlig eller ekkelt så det trenger du ikke å uroe deg for. Noen liker det ikke, andre har ikke noe i mot det. Jeg tror det viktigste er å ikke tenke at det er ekkelt, men en helt naturlig ting. Selv om vi jenter ikke ejakulerer på samme måte som gutta når vi får orgasme, så skiller vi også ut væsker som de må smake på ved oralsex - så jeg føler at alle burde gi det en sjanse før de får en mening om hva de synes om det.

- Ann Mari

Bred last

Spørsmål: Hei! Har et lite problem når dama og jeg har kvalitetstid sammen. Hun får vondt av utstyret mitt ved første penetrering, samme hvor våt hun er eller om vi bruker glidemiddel. Hun har faktisk begynt å blø ved et par anledninger. Jeg er ikke verdens lengste, men kompenserer med bredde på den, så hun er den første jeg har møtt som ikke klarer å sette ordentlig pris på en brei tissefant... Spørsmålet er: Hva kan jeg gjøre for å gjøre det bedre for henne? Sørger for at hun kommer hver gang, enten med fingre, tunge eller med vibrator, men selve penetreringen blir et problem da jeg er en type som gjerne liker å ta i litt når vi kommer igang.

- Mann (23)

Svar: Hun skulle nok gjerne ønske at hun kunne sette ordentlig pris på den, men det er nok vanskelig om hun er nær ved å revne og du ikke tar det rolig når du penetrerer henne, og det er forståelig. Så her er det to ting dere må gjøre; for det første må du ta det MYE roligere når du skal trenge inn i henne. Bruk lang tid, la henne få litt og litt- ikke prøv å press inn hele penisen på en gang. Og det andre er at dere må forberede henne på det under forspill. Kjøp noen leketøy og «varm» henne opp med de først, da vil det gå lettere ved samleie, glidemiddel er også viktig her. Det dreper kanskje litt av spontaniteten om man må bruke hjelpemidler, men om det skal til for at begge kan nyte sex så må det til..

- Ann Mari

Spørre eller gjøre?

Spørsmål: Hei, og takk for bra spalte og digge bilder. Leser deg hver uke, og nå har jeg et spørsmål selv: Ofte hvis jeg spør sexpartnere om jeg kan gjøre noe mens vi har sex (kan jeg slikke deg deg?, kan jeg presse en finger inn i rumpa di?), så får jeg ofte svaret nei. Men når jeg bare gjør det (uten å spørre først), får jeg aldri klager - heller tvert om. Liker dere jenter som oftest at vi menn «bare gjør som vi vil»? Så lenge vi ikke er ego?

- Mann (28)

Svar: Ja og nei. Det kommer helt an på, alle er jo så forskjellige og har ulike grenser på hva de tillater, men så er det ikke alt man må spørre om heller. Så mitt beste tips er å se an responsen du får. Så lenge du ikke er ego så er det ikke så mye feil du kan gjøre.

- Ann Mari

Komplimenter

Spørsmål: Hei Ann Mari! Jeg er nok litt dårlig på å gi dama komplimenter (hun har i alle fall sagt det), og synes det blir litt merkelig når hun påpeker det, og jeg lirer av meg noe halvhjerta greier. Hvilke områder vil jenter helst ha komplimenter? Har du noen sikre tips?

- Mann (23)

Svar: Vi er egentlig veldig enkle der, vi liker generelt skryt! Så lenge du mener det så er det ikke så nøye hva du sier, bare du viser at du setter pris på henne og at det er ekte. Verdsett hennes bra sider og de kjenner du bedre enn meg. Dere mannfolk er dårligere til å uttrykke dere enn oss damer, men tenk hvor glad du selv blir av et kompliment fra noen du er glad i og som du vet hun mener. Så tenk mer over det så vil det forhåpentligvis bli en fin vane.

- Ann Mari

«Jeg vil bli dominert»

Spørsmål: Jeg tror jeg liker å bli dominert, og fantaserer om at kjæresten min skal gjør med meg som han vil. Men jeg har aldri levd ut denne fantasien, og kjæresten er ganske snill i senga til vanlig. Jeg lurer på hvordan jeg skal foreslå dette uten at han blir «skremt»? Jeg håper han vil synes det bare er spennende og opphissende, men jeg vil gjerne at han virkelig skal «bruke» meg (presse seg inn i munnen min, presse meg ned på magen, rise meg og til og med ta meg bak, selv om jeg aldri har hatt analsex før). Er dette litt syke tanker? Setter veldig pris på et svar!

- Kvinne (23)

Svar: Det er ikke syke tanker, de aller fleste tenner på å bli dominert i senga. Selv om man ikke er så gæren til vanlig, så er det lov å slå ut håret når man har lyst. Alle har en vill side i seg og den burde du absolutt vise kjæresten din, og han kommer garantert til å følge det opp. Du trenger egentlig ikke foreslå det, start heller å ta mer initiativ og bli mer frekk i det du gjør, så skjønner han tegninga. Ikke vær redd for å si hva du ønsker, det er bare ekstra opphissende for han.

- Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

Her finner du alle svarene fra Ann Mari. Les også: