(Side2): Med våren rett rundt hjørnet, og temperaturen stadig snikende oppover gradestokken, er det flere som kjenner det kribler litt ekstra i kroppen.

Kanskje er det på tide å skru opp temperaturen på soverommet noen få hakk, og hva er vel bedre enn å hviske ting litt småsensuelt i øret, helt uten at det blir klein stemning?

Vel, med disse tipsene innabords skal det visstnok gå helt fint. Så, sett deg selv i riktig stemning, og øv litt foran speilet. Øvelse gjør tross alt mester!

1. Dropp klisjeene

Om du har lest romantiske noveller er nok sjansen stor for at du har lest ordet penis beskrevet med ordene «skaftet» eller «lemmet», men de ordene fungerer som regel ikke like godt i virkeligheten, og har absolutt ingenting på soverommet å gjøre. Kim Carmichael, forfatter av flere erotiske noveller, sier at kvinner ofte har et problem med å navngi både sine egne og partnerens kjønnsorganer.

- Dette burde imidlertid ikke stoppe deg, bruk det navnet du føler deg mest komfortabel med, som regel er det enkle det beste, sier hun til Womenshealthmag.

2. Riktig toneleie

Det handler ikke bare om hva du egentlig sier, men også om hvordan du sier det. Det nytter ikke å si de mest sexy ting, om du samtidig sitter og knasker med munnen full av ostepop, eller bryter ut i full latterkrampe. Pass derfor på hvordan det blir sagt. Det er gjerne fint med en lavere stemme enn vanlig. Også det å snakke saktere enn du ellers gjør kan ha en fin effekt, sier James Jameson til yourtango.com.

3. Kroppsspråk

På samme måte som toneleie og tempo har noe å si for utfallet, har også kroppsspråket en stor innvirkning på resultatet. Om du sier til kjæresten din at du elsker rumpa hans i den buksa, uten å i det hele tatt se på ham, får det ikke den samme effekten som om du holder øyekontakten, og gjerne også tar på ham, sier Jameson.

4. Snakk for deg selv

Ikke bli opphengt i å si de tingene som får partneren din i riktig humør, men snakk heller om ting som får deg i den rette stemningen. Etter det vil ting falle på plass av seg selv, sier Carmichael. Om du synes det er sexy, er det nemlig en stor sjanse for at partneren din vil synes akkurat det samme.

5. Eller... snakk om han

Om du ikke vet hva du skal begynne med, kan du rett og slett begynne å snakke om hvor hard og stor han er, gutter har ofte dårlig selvtillit i forhold til penisen sin, og liker å høre at du synes den er stor og hard nok, sier Sabrina Lacey til Womenshealthmag.

6. Åpne spørsmål

Ofte kan det å stille spørsmål være like effektivt som det å fortelle hva du skal gjøre med ham. Om du spør «hva vil du jeg skal gjøre med deg?» viser du at du er åpen for å prøve nye ting, samtidig som du kaster ballen over til han, og ved hjelp av et enkelt spørsmål finner ut om han er gira på å være med på leken, sier Cosmopolitan.

7. Bekreftelse

Det å bekrefte hva du føler, og hvor mye du vil ha ham er en viktig del for gutten under sex. I motsetning til menn, er det ikke like lett å se når kvinner er klare, og har lyst. Fortell ham derfor hvor mye du har lyst på ham, og gjerne også hvordan det føles med en gang han trenger inn i deg. Det er et av de mest følsomme punktene for en mann under samleie, og det at du også bekrefter at det føles godt, vil få det til å føles ekstra godt.