Gå til sidens hovedinnhold

Disse filmene bør du se

Første helg av januar skjer det generelt lite. Hva med å ta en tur på kino? Her har du fem anbefalte filmer.

(SIDE2:) Lite lysten på en fest uka etter nyttårsaften, men sugenpå en god opplevelse likevel. Her er fem anbefalte kinofilmer.

  • HISTORY OF VIOLENCE: Har du ennå ikke fått med deg Viggo «Aragorn» Mortensen i David Cronenbergs dramathriller, bør du skynde deg før den går av. PS Filmen har 18 års aldersgrense.

David Cronenberg:- Vold kan være attraktivt

Viggo Mortensen: -Gripende og grusom

  • BIN JIP - TOMME HUS: Norske kinoers vakreste film for tiden? Denne sør-koreanske filmen er nesten uten tale, men det gjør ingenting for kjærlighet trenger ingen ord.
  • NARNIA - LØVEN, HEKSA OG KLESSKAPET: Andrew Adamsons filmatisering er ikke perfekt, og den styrer støtt mot den yngre garde, men er du en fan og liker magi og talende dyr, må du få med deg denne.

SE OGSÅ:Videointervju med heksa, faunen og Edmund og Lucy Pevensie

  • EN DAG UTEN KRIG: Julen er over, men det bør likevel være rom for denne filmen om julevåpenhvilen i skyttergravene under første verdenskrig. En deilig, oppløftende film.

Regissør Carion:Historien provoserer fortsatt

  • THE CONSTANT GARDENER: Sober og stemningsfull filmatisering av John Le Carres thriller med samme navn. Ralph Fiennes og Rachel Weicz er ventet å få priser for sine tolkninger.

LES ALLE FILANMELDELSENE HER

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken