Gå til sidens hovedinnhold

Disse kjendisene ropte høyest

Jude Law og Sienna Miller, Tom Cruises hopp i sofaen og Brad Pitt og Jennifer Anistons skilsmisse preget det internasjonale kjendisåret 2005.

(SIDE2:) Han hoppet høyt, men falt relativt hardt - Tom Cruise da han tok helt av på Oprah Winfrey-show. Cruise ville bare fortelle om sin nye, store kjærlighet Katie Holmes, men verden mente at nå hadde Cruise gått av skaftet.

Venter barn
Hoppingen kom etter en lengre PR-tur der Cruise og Holmes klinte mer for fotografene enn han fikk fortalt om sin siste film «War of the Worlds».

- Urettferdig, sa Steven Spielberg om kritikken mot Cruise. Det syntes sikkert Cruise og, som nok mente at han for en gangs skyld virkelig ga pressen det de var på jakt etter. Han ble rasende da et britisk TV-program sprøytet han med vann fra en vannpistol-mikrofon. Målet var å gi stjernen en kalddusjj. Holmes og Cruise forlovet seg 17. juni.

Nå venter Cruise og Holmes sitt første barn.

Laws sidesprang
Men Cruise var ikke den eneste som ropte høyt. Akkurat da britene var mer enn forberedt på å føyse av barnepiken som hevdet at Jude Law hadde hatt en affære med henne under innspillingen av «All the King's Men», gikk Jude Law selv ut og bekreftet hele historien.

- Jeg ber om unnskyldning, sa Law - og dermed var sirkuset i gang. 5. januar i fjor forlovet han seg nemlig med den nye yndlingen Sienna Miller. Rett før jul etter å ha blitt dissekert av media i ett år, har paret funnet tilbake til hverandre.

Mulig var detdenne undersøkelsen som skaffet Law problemer.

Les mer her

Den første historien

Jude innrømmer utroskap

Sienna sint, men sterk

Sienna flytter ut

- Tilga aldri Jude

Og så

Lykkelige sammen igjen

Men Jude Law var ikke den eneste som sjokkerte sine fans det året. Brad Pitt og Jennifer Aniston annonserte 8. januar at de gikk hvert til sitt etter sju år sammen.

Pitt fikk Jolie
Dermed oppsto det kjapt rykter om at Pitt hadde kastet sine øyne på motspilleren i «Mr and Mrs Smith», Angelina Jolie. Siden har de to hentet Jolies nye adoptivdatter fra Afrika sammen, Pitt er i ferd med å adopterte barnet, og det ryktes igjen og igjen at de skal gifte seg.

En som kanskje ikke hadde lyst til å rope så høyt, men likevel ble hørt var Michael Jackson. Hysteriet var stort da Jacko møtte i retten for første gang 31. januar. I uker varte rettssaken der troverdige og mindre troverdige utsagn kom for dagen - og der vitnene var mer eller mindre celebre.

Jackson ble frikjent på alle punkter i 13. juni. I etterkant har flere i juryen gått ut og sagt at de likevel trodde at han var skyldig.

Litt mer på den gledelige fronten var det for Britney Spears som endelig ble gravid etter mange usanne spekulasjoner.

14. september kom vesle-Spears til verden. Sean Preston ble født med keisersnitt.

Og så hoppla - Renee Zellweger var gift og så ikke gift lenger. Etter stakkede tre måneder oppga damen «svindel» som årsak for at ekteskapet mellom henne og countrystjernen Kenny Chesney ikke fungerte.

- Det er juridisk språk, ikke et tegn på Kennys karakter, uttalte Zellweger som rett før jul fikk ekteskapet annullert og dermed aldri har vært gift ifølge amerikansk lov.

Gladere er nok Sir Elton John og David Furnish som inngikk partnerskap etter tolv års samboerskap - og rett etter at partnerskap ble tillatt i Storbritannia.

- Det skal være lite og privat, opplyse de to til pressen - men mente bare vielsen. Paret inviterte 700 gjester til selve bryllupsfeiringen.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken