500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Disse kvinnene bør du date

Menn kan lære mye av kvinner og det finnes noen kvinnetyper enhver mann bør date. Vi forteller deg hvilke.

(SIDE2)Noen kvinner kan lære deg mye om deg selv og dating. Her er 5 kvinnetyper alle menn bør date.

Finn din perfekte match her

En eldre kvinne
Å date en eldre kvinne har sine fordeler. Eldre kvinner er ofte mer sofistikerte og grunnet lengre erfaring også flinkere i senga enn sine yngre søstre. Voksne kvinner vet hva de vil, både i og utenfor soverommet, og dette kan ofte føles befriende for menn.

En guttejente
Guttejenter trenger ikke se ut som gutter, men de liker typiske "gutteting". Når en mann er sammen med en slik kvinne blir han mer avslappet og åpner seg letter opp. Du lærer dermed å være deg selv rundt kvinner - og menn som er seg selv er akkurat det kvinner vil ha.

En spirituell kvinne
Den spirituelle kvinnen lever i nuet og kan ofte bli sett på som litt merkelig. Hun liker det mystiske og legger sjelden planer, men lar skjebnen guide henne. En slik kvinne har menn godt av å date fordi du må venne deg til å ikke ha en fast plan. Dessuten kan disse kvinnene være ekstra vanskelige å forstå og er derfor en hard nøtt og knekke - noe som enhver mann vil ta som en utfordring.

En smart kvinne
Ikke undervurder smarte kvinner. Menn kan nemlig lære mye av den intelektuelle. Foruten å være gode samtalepartnerer vil en intellektuell kvinne utfordre deg i diskusjoner og kreve at du står for dine meninger. Det blir sjelden kjedelig og du får garantert utfordret deg selv på diskusjonsfronten.

En forførende kvinne
Kvinner som er fantasifulle i senga og har ekstrem høy appetitt på sex kan gjøre deg til en bedre mann, men kanskje ikke for den grunnen du tror. Ved å date en kvinne som har stor fokus på sex vil du kanskje oppleve at det skal mer til enn bra sex for at et forhold skal kunne fungere.

Singel? Finn drømmedama her

(Kilde: HappenMagazine)

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot