Gå til sidens hovedinnhold

Disse MÅ du bare se

Vi har samlet noen av tidenes mest sette YouTube-filmer. Se dem du også!

Har du ennå ikke oppdaget det vellet av herlige videosnutter YouTube har å by på, har du mange timer med knakende god underholdning foran deg. Det lastes daglig opp mer enn 65.000 nye videoer, og totalt inneholder YouTube mange millioner videoklipp.

Trenger du noen tips for å komme igang? Da kan du jo ta en titt på noen av våre favorittfilmer fra YouTube.

Tidenes mest sette YouTube-video er sett nesten 60 millioner ganger. Har du ikke sett den fantastiske utvikling av forskjellige dansestiler er det jammen på tide.

HTML EMBED

Det ligger utrolig mange musikkvideoer på YouTube, men ikke så mange som har blitt sett mer enn 30 millioner ganger. Avril Lavignes musikkvideo Girlfriend har blitt sett av mer enn 56 millioner, mens to av My Chemical Romance sine videoer Famous Last Words og Teenagers har blitt sett mer enn 30 millioner ganger hver.

Klarer ikke musikkvideoer å imponere deg, kan det jo være denne gitarakrobaten klarer det. Vi - og rundt 30 millioner andre - har i alle fall latt oss imponere av denne guttens fantastiske gitarskills.

HTML EMBED

Er du i dårlig humør? Sett deg i såfall godt til rette og hør denne vesle krabaten le. Og le. Og le. Denne videoen beviser at ingen kan le som lillebror ...

HTML EMBED

Myten om at misser og vakre blondiner snakker om krig og fred og kjærlighet og sånn, viser seg å være sann. Mens en del av videoene vi har tatt med har brukt et år på å samle sine mange millioner seere, har denne videoen blitt sett mer enn 16,5 millioner ganger i løpet av den siste måneden.

HTML EMBED

Britney Spears har mange fans rundt om i verden. Sist hun opptrådte live på TV, fikk hun derimot masse kritikk både av fans og i verdenspressen. Chris Crocker er kanskje en av Britneys mest ihugga fans, og som svar til verdenspressen la han ut denne videoen på YouTube. Ganske hysterisk...

HTML EMBED

Dersom man kjeder seg, ikke har noe liv eller rett og slett er utrolig nysgjerrig kan man bruke YouTube til å sette igang pussige eksperimenter. Det gjorde Luke Johnson for et års tid siden. Han ville finne ut hvor mange han kunne få til å ringe mobilen hans dersom han la ut nummeret sitt på internett. Et år senere har mobilen fortsatt ikke sluttet å ringe...

HTML EMBED
Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?