Gå til sidens hovedinnhold

Disse skjønnhets-produktene bør du velge

Utvalget av skjønnhetsprodukter som mascara og leppestifter er enormt. TV 2s ekspertpanel har testet en rekke produkter og vurdert hvilke av dem som gir deg mest for pengene.

I samarbeid med blant andre helse- og velværerådgiver Marianne Olavesen har ”TV 2 hjelper deg” testet flere ulike skjønnhetsprodukter. Produktene har blitt vurdert ut fra kriterier som pris, kvalitet og holdbarhet.

Alle disse testene er tilgjengelig på nettet og du kan også se programmene på web-TV. Her er lenker til noen av årets tester:

Test av maskara
"
TV 2 hjelper deg" har testet maskara. Hvilken maskara er best i test? Resultatene får du her.

[Les mer]

Test av leppestift
Utvalget av ulike typer leppestift og gloss er enormt, så hvilken leppestift bør du kjøpe? For å hjelpe deg med valget, har vi testet leppestifter med glans.

[Les mer]

Test av selvbruningskrem
Påfør en selvbruningskrem, og i løpet av 3-4 timer har den vinterbleke huden din forandret seg til å ha fått en fin, gyllen farge. En helt ufarlig måte å bli brun på.

[Les mer]

Test av hårfjerning
Uønsket hårvekst er et stort problem for mange menn og kvinner. Her finner du tips om hvilke produkter som kan fjerne problemet.

[Les mer]

Flere tester
På nettsidene til ”TV 2 hjelper deg” finner du en oversikt over samtlige tester som de har gjennomført. De har testet det meste og her er det mange gode tips både for de som skal handle julegaver og for de som skal kjøpe noe til seg selv.

I tillegg til at du kan kikke på testene som er lagt ut på nettet kan du også se ”TV 2 hjelper deg” på web-TV.

Her besøker du ”TV 2 hjelper deg”

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter