Gå til sidens hovedinnhold

Distribusjonsnett:Logistikk-/økonomirådgiver i Distribusjon

Posten har igjennom 350 år utviklet landets mest finmaskede distribusjonsnett. I løpet av 24 timer besøker vi 1,9 millioner husstander, leverer 7 millioner brev og 80.000 pakker over hele landet. Divisjonen Distribusjonsnett har 14.000 medarbeiderer og sysselsetter 70 prosent av Postens ansatte. Med vår årlige omsetning på 6,3 milliarder kroner forvalter vi over halvparten av kostnadsmassen. Vi kan med rette kalle oss hjertet i Posten. Distribusjonsnett er organisert i tre driftslinjer; Distribusjon, Transport og Produksjon. Strategiske og overordnede stabsfunksjoner er lagt til vårt hovedkontor i Posthuset i Oslo.

Distribusjonsnett er i gang med omfattende prosesser for å øke sin konkurransekraft og effektivitet i verdikjeden og tilbyr derfor store utfordringer innenfor fagområdene logistikk, prosjektledelse og økonomi.

Hovedfunksjon i stillingen:
Rådgivende funksjon for distribusjonsdirektør for å understøtte og bistå ledergruppen med å nå avtalte mål og KPI’er. Logistikk-/økonomi er distribusjonsdirektørens strategiske kompetanse for utvikling av logistiske prosesser i Distribusjon.

Sentrale arbeidsoppgaver/ansvarsområder
- Bidragsyter for Postens produkteiere i forhold til logistiske prosesser og i forbindelse med utvikling av logistikkløsninger
- Bistand ifm utvikling av logistikkløsninger for interne eller eksterne kunder
- Utarbeide resultat- og lønnsomhetskalkyler.
- Bidra i økonomisk resultatoppfølging
- Utredning og oppfølging av driftsoptimalisering av Distribusjon
- Jobbe/lede i prosjekter med fokus på effektivisering av verdikjeden gjennom prosessforbedringer/benchmarking

Relevant bakgrunn/kompetanse:
- Minimum 4 års relevant høyskoleutdanning innen logistikk og økonomi.
- Logistikkunnskap med god kjennskap til arbeidsprosesser i distribusjon og transport
- Kunnskap om produkter, styringssystemer og KPI’er
- Erfaring fra økonomi-/controllerfunksjon på strategisk nivå

Ønskede personlige egenskaper:
- Omgjengelig og god til å samarbeide
- Resultatorientert og nyskapende
- Analytisk og systematisk
- God forretnings- og prosessforståelse
- Selvstendig og initiativrik

Vi tilbyr spennende og utfordrende oppgaver i et hektisk miljø, gode pensjonsordninger og lønn etter avtale..Vi oppfordrer til ikke å sende sensitive opplysninger via e-post.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Tor Ivar Østreng tlf 91 13 62 94, eller Merete Holten tlf 23 14 89 28/93 24 77 97.

Kortfattet søknad sendes innen 25.8.04 til rekruttering.oslo@bluegarden.no Søknaden merkes: O-63-04

HTML EMBED
Posten Norge er ett av Norges største konsern med virksomhet over hele landet. Konsernet består av vel 23.000 ansatte og omsatte i fjor for 15 milliarder kroner. Vår virksomhet er å utvikle og levere helhetlige og verdiøkende kommunikasjons- og logistikkløsninger, gjennom fysiske og elektroniske nettverk både nasjonalt og internasjonalt. Posten Norge har som visjon å bli verdens mest fremtidsrettede postbedrift. Posten og våre ansatte skal kjennetegnes for redelighet, respekt, nyskaping og samhandling.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter