Hun påstår at hun kan føle seg like sexy naken og avkledd, uten sminke på soverommet, som i fullt stæsj på en scene. Magasinet MANN fikk ikke lov til å stille spørsmål om eksen, Marilyn Manson, men burleskdronningen Dita Von Teese hadde heldigvis andre ting å snakke om.

Hun har tross alt mye på CV-en allerede. Burleskdanser. Skuespiller. Moteikon. Modell. Eurovision-deltager(!). Stripper. Undertøysdesigner. Eks-kona til Marilyn Manson. Ja, hun har til og med fått en dessert oppkalt etter seg på restaurant Angelina i Paris.

Uansett hva du kjenner henne som, Dita Von Teese legger en ny alen til sin spede vekst med engasjementet som ambassadør for Cointreau. Det er i den sammenheng vi har fått den ære i Stockholm, og vårt rendezvous åpner med en tvungen sipp av drinken Cointreaupolitan («It is cocktail hour, after all», purrer Dita).

Falske smil og kompliment tilhører ikke repertoaret til gjennomsiktig ærlige nordlendinger, så lettelsen er total når den faktisk smaker godt.

Vi blir høflig anmodet om å stille et par spørsmål rundt ambassadørgjerningen også, men det eneste vi får ut av det er at drinken inneholder Cointreau, tranebærjuice og sitronjuice, i tillegg til at vi slår av en flau vits hun åpenbart aaaldri har hørt før - nemlig at hennes neste drink bør være en MargaDita. Haha-he-host. Cheerio!

Vel, over til viktigere ting:

- Når føler du deg mest sexy, Dita?

- Å, det kan være ved flere anledninger. Når jeg har på meg alt stashet mitt, gjør greia mi på scenen og er i det tankesettet, da føler jeg meg sexy. Men jeg kan også føle meg sexy i mitt eget soverom uten sminke og helt avkledd. Fra ett ytterpunkt til et annet, altså: Helt enkelt eller hode-til-tåglamour.

- Det sies ofte at jenter gjerne kler seg opp og sminker seg for å imponere andre jenter, ikke oss gutter. Er du enig?

- Ikke nødvendigvis. Personlig kler jeg meg bare for meg selv, for å føle meg bra. Noen av mennene i mitt liv har faktisk hatt visse problemer med stilen min. Da jeg begynte i bransjen og skulle på nattklubb, hadde jeg gjerne i overkant ekstravagante antrekk på meg. Flere av kjærestene mine lurte på om jeg virkelig skulle ha på meg det der, haha.

- Du er alltid velkledd, vil vi aldri få se et paparazzibilde av deg på supermarkedet med loslitte klær?

- Faktisk var det et bilde på trykk av meg sist vinter, der journalisten gjorde mye ut av at jeg så fantastisk ut selv på super’n. I virkeligheten hadde jeg bare hengt på meg en kåpe og hadde absolutt ingenting på meg under. Jeg var kliss naken.

- Han skulle bare visst!

- Ja, hehe.

- Hvilke kvaliteter ser du hos etter en mann?

- Lik livsstil er viktig. Jeg vil ha en mann som tenker på samme småte som meg i forhold til alkohol og narkotika. Jeg vil rett og slett gå til sengs på ett eller annet tidspunkt hver kveld.

- Har du noen stalkers?

- Egentlig ikke. Mesteparten av mine fans er kvinner, kvinner som liker å kle seg i strømper, høye hæler og ta på seg rød leppestift.

- Kvinner liker deg, og du liker kvinner?

- Joda, men du vet, det gjelder oss alle i disse dager. Og det er faktisk lenge siden jeg har hatt sex med en kvinne.

- «Ikke siden college», liksom?

- Ja, hahaha

Se Dita i Burlesque-stripp på YouTube:

HTML EMBED