Gå til sidens hovedinnhold

Blir Wonderbras nye fjes

Burleskdronningen Dita von Teese skal designe og selge det populære undertøyet.

(SIDE2): Dita von Teese er nok mest kjent for to ting; sine ville og sexy antrekk og show, og sitt ekteskap med sjokkrockeren Marilyn Manson.

Designer og modell
Men nå skal verden få se en litt annen side av von Teese.

Ifølge Metro.co.uk offentliggjorde Wonderbra nemlig i dag, mandag, at hun er deres nye ansikt.

Se bilder av Dita nederst

I tillegg å være modell for undertøyet, skal hun også designe sin egen kolleksjon med Wonderbra undertøy. Og det kommer vel ikke som en veldig stor overraskelse at designet hennes vil være inspirert av undertøy og stil fra 1940-tallet.

Glamorøs stil
Bildene til den nye Wonderbra-reklamen skal tas i Paris i løpet av de neste ukene, og vil tas i bruk i Frankrike og England i september.

- Jeg håper virkelig at jeg kan få delt min lidenskap for sensuelt, brukervennlig undertøy som vil tilføre litt glamor til folks hverdag via denne kolleksjone, sa von Teese selv.

Ifølge Wonderbras talskvinne valgte de Dita von Teese som sin nye modell på grunn av hennes glamorøse og personlige stil, som passer perfekt for dem.

Wonderbra slo virkelig igjennom for fullt på 1990-tallet, men ble skapt i Canada allerede i 1939. Det folk flest nok forbinder med merket er kampanjen «Hello Boys» fra 1994, med blant andre Eva Herzigova som stirret ned på brystene sine.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller