Det å skulle være selvsikker og sexy på soverommet er noe flere av oss sliter med.

Mange kan ose av selvtillit mens de holder foredrag på jobben, men stivner helt om de skal holde en privat forestilling på soverommet.

Med disse ti enkle tipsene kan det imidlertid bli litt enklere å dempe belysningen, tenne noen duftlys og skru på sjarmen.

Bruk sexy undertøy

Joda, du ser sikkert bra ut i vanlig undertøy, men det å kle seg opp i noe helt annet kan hjelpe på selvtilliten. Går du til innkjøp en en rød korsett, eller noen skikkelig rampete strømper, så vil det være med å bygge under en ny og sexy karakter inni deg. Du trenger ikke investere en formue i eksklusivt undertøy, bare prøve noe nytt, som får deg til å tre inn i rollen som en fristerinne.


Gå inn i karakter

Vi mener ikke det typiske rollespillet som inkluderer en sykepleier eller politiuniform. Prøv heller å identifisere deg med en superstjerne du synes er sexy, enten det er Rihanna eller Kelly Osbourne. Ved å låne trekk fra en annens personlighet fjerner du noe av sårbarheten ved en avvisning fra deg selv.

Sprit opp sengepraten

Det er mulig å sprite opp dirtysnakket ennå et hakk. Du kan bruke fingrene dine til å skrive skitne ord på ryggen hans, og om han gjetter det riktig kan du gjennomføre det du har skrevet på ham.

Sett på stemningsmusikk

Det trenger ikke nødvendigvis være langsomt eller sensuelt, så lenge det er en sang som får deg til å føle deg bra. Sett på noe musikk som vekker det seksuelle i deg, og skru opp volumet. Det setter både stemningen, og demper eventuelle pinlige lyder samtidig. Det er jo en dobbel seier!

Skru ned belysningen

Undersøkelser viser at både kvinner og menn setter pris på dempet belysning under sex. Dempet belysning fører til at man ser hva man holder på med, samtidig som de uflatterende detaljene ikke synes. Kanskje du burde investere i en dimmer på soverommet?

Bruk en spesiell parfyme

De fleste har en spesiell parfyme de bruker om de skal på et viktig jobbintervju, første date eller andre viktige begivenheter. En duft som er eksklusiv, og som gir deg større selvtillit. Bruk denne før du skal forføre noen også. Lukten vil gi deg minner om suksess og andre fine situasjoner, og dermed gi deg høyere selvtillit.

Smør deg inn i olje

Olje får huden din til å virke silkemyk, glatt og skinnende. Det koster veldig lite å investere i, og gir en skikkelig «wow»-effekt med en gang du tar det på. Smør deg inn i olje, titt i speilet, og se på forandringen. Lykke til!

Bruk smykker og detaljer

Det kan være noe fantastisk sexy og interessant ved å beholde noe av tilbehøret på under akten. Hva med å la smykkene henge på når du kler av deg, eller beholde de sexy høye hælene du er så glad i? Det viktigste er at det er en detalj du føler deg sexy i.

Ta kontroll

Ifølge ekspertene er fantasien om at jenta tar kontroll i senga en av de mest populære i de mannlige kretser, så det er ingenting i veien for at du skal finne fram den sjefete siden av deg selv under akten. Fortell ham hva du vil han skal gjøre, og hvordan. Om du er veldig spesifikk i kravene dine vil han føle seg spesiell, som om han er den eneste som kan tilfredsstile deg på akkurat den måten.

Ta sakte av deg klærne

Du trenger ikke servere et koreografert strippeshow. Alt du trenger å gjøre er å være bevisst over hva du gjør når du tar av deg klærne. Ta deg god tid, la han få tid til å se på hva du gjør, og ikke la ham røre deg før du er ferdig med å fjerne absolutt alt. Det bygger opp spenningen, og gjør det ekstra godt når han først får ta på deg.


Kilde: womenshealthmag.com