(SIDE2): Det er ikke rart vi alle får noen fikse ideer om heite destinasjoner og steder vi kan kose oss litt ekstra med vår kjære.

Det er bare å ta en titt på filmene som kommer på løpende bånd fra Hollywood, så er du med det samme inspirert for litt ekstra moro i baksetet av en bil, eller på stranda under solnedgangen.

Den eneste nedturen er at filmene sjelden viser hele bildet. Problemer med sand på ubehagelige steder vises sjelden på film.

Her er 12 ubehagelige steder du egentlig ikke vil ha sex, når du tenker deg litt bedre om.

1. Sex i dusjen

Vann er ikke det samme som glidemiddel. Dessuten vil den ene av dere være utenfor vannet og fryse, mens den andre er under vannet uten å få puste. For ikke å nevne faren for å falle og slå dere underveis i akten.

2. Sex i boblebadet

Dette er egentlig verre enn det å ha sex i dusjen, om du tenker deg om. Ikke bare er vannet fullt av bakterier og andre ting, men du risikerer også å få hodet dunket i badekarskanten gjentatte ganger.

3. Sex på stranda

Superromantisk på film, ikke fullt så behagelig i virkeligheten. Hvor lett er det ikke å få sand på ubehagelige steder bare du ligger på håndkleet for å lese en bok? Vel, tenk hvor lett denne sanden fester seg på steder der sola aldri skinner, når dere ruller rundt hverandre. Det samme kan egentlig sies om skogen, hvor det finnes både kongler og granbar.

4. Sex i bilen

Med mindre du er under 18 år gammel, og en kløpper i gymnastikk, burde man holde seg unna bilen når man har sex. Det er rett og slett ikke plass nok, og de stillingene dere blir nødt til å innta krever en viss bøyelighet og styrke, for å få det noenlunde til.

5. Sex i offentligheten

Kanskje er det pirrende å tenke på at noen kan komme for å se dere, men det er ikke fullt like pirrende når politiet kommer med håndjernene, og dere har «offentlig sex» stående på rullebladet deres til evig tid. Skaff dere et rom, rett og slett.

6. Sex i fylla

Dette blir litt som når du reiser deg opp på julebordet for å synge av full hals. På samme måte som at alkoholen ikke gir deg en bedre sangstemme, gir den deg heller ikke superkrefter i senga. Heller det stikk motsatte. Spar det heller til dagen derpå, en orgasme skal visstnok hjelpe mot hodepine.

7. Sex på ferie

Okei da, noen har sikkert stor glede av å ha sex på ferie. Bare pass på at det ikke blir for mye press på det å skulle være eksotisk, og det å finne på noe nytt hele tiden. Dere er tross alt på ferie for å slappe av. Kos dere med god mat og drikke, og la sexen komme naturlig.

8. Sex hjemme hos foreldrene

Det er faktisk laget flere dokumentarer om dette fenomenet. Spørsmålet er om du egentlig ønsker å ha sex i den gamle køyesengen din, med katten i fotenden, og foreldrene i underetasjen? De fleste svarer nei på det spørsmålet.

9. Sex på flyet

De fleste har problemer med å sette seg ned på do, og få låst døren etter seg. Det er ikke spesielt mye plass til å tumle rundt på. For ikke å snakke om bakteriene, og lukten.

10. Sex i trappa

Om dere allerede er på vei opp til soverommet, hvorfor ikke fullføre de siste meterne og komme dere opp til en myk seng? Det å falle ned en trapp rett før du er i ferd med å få orgasme er heller ikke spesielt morsomt.

11. Sex med en bad guy

Dette er rett og slett ikke greit. Man skal ikke ha sex med noen som behandler deg dårlig, under noen omstendigheter. Enkelt og greit.

KILDE: Cosmopolitan.com