Vi bombarderes med sextips av varierende kvalitet, men innimellom ramler man imidlertid over tips som faktisk har noe for seg.

Videoen nedenfor er et godt eksempel på det.

Finfine tips

Det er Buzzfeed Blue som har laget videoen, hvor seks fakta om sex illustreres på ypperlig vis ved hjelp av små filmklipp fra 50- og 60-tallet.

Blant tipsene, som også fungerer godt som fun facts, dukker det både opp gullkorn du kanskje ikke visste fra før, og også ting man rett og slett ikke har tenkt over.

Blant annet påpekes det at man må passe på væskebalansen, siden sex er fysisk aktivitet som kan sammenlignes med trening. Selv om det er aldri så lystbetont.

Sokkesex

Et mer overraskende tips er å beholde sokkene på under sengegymnastikken. En undersøkelse av par som forsøkte å oppnå orgasme, viste nemlig at mange klaget over å være kald under akten.

Forskerne ga derfor sokker til noen av parene, og resultatet var forbløffende: Av parene uten sokker var det 50 % som oppnådde orgasme, mens for parene med sokker på var suksessraten hele 80 %.

Dermed har du et godt forhandlingskort dersom din bedre halvdel ber deg droppe sokkene før dere kryper under dyna. Men, det skader ikke hvis du velger et par hele, rene sokker uten Mikke Mus-trykk.

Se videoen selv her:

HTML EMBED