(SIDE2): Ja da, menn har følelser de også, og de kan bli såret og lei seg, fornærmet og sinte, eller flaue og selvbevisste. Og er man i tillegg naken, er det en rekke ting man helst ikke vil høre – også om man er mann.

Womenshealtmag.com har samlet et knippe uttalelser man bør styre langt unna, om man som jente befinner seg i en situasjon der mannen er naken. Stort sett gjelder det om man er i det romantiske eller kåte hjørnet, og disse tipsene gjelder i slike sammenhenger.

Og ja, de er kanskje selvfølgeligheter, men vi jenter er til tider ganske tjukke i huet og ikke klar over at vi kan såre tøffe mannebein med våre uttalelser.

LES også: 8 ting som bare skjer i romantiske komedier
OG denne: Dette er verre enn å krangle

- Hvorfor er du ikke hard ennå?

Noen ganger tar det litt tid å komme i rett stemning, men etter et slik under-beltestedet spørsmål, så kan du regne md at mannen er blitt så selvbevisst og flau at det tar enda lenger tid. Om han i det hele tatt får den hard da, og ikke bare snur ryggen til og skylder på trøtthet og sovner.

- Kommer du snart, eller?

Som på det første punktet, du kan nesten like gjerne sparke stakkaren – han ligger jo nede allerede i alle tilfelle. Gi mannen tid, (positiv) oppmerksomhet og eventuelt en hjelpende hånd, heller.

- Jeg vet, det er kaldt her inne

Han vet om det er kaldt – eller aka, at den ikke står som en tinnsoldat. Hvorfor det er slik, kan det være flere årsaker til. Kanskje har han akkurat kjørt en hard økt på gymmet og er sliten, kanskje er hjernen opptatt med jobbproblemer – uansett, å «hjelpe til» med en slik uttalelse, får neppe temperaturen til å stige, for å si det slik.

- Gutter pleier å elske når jeg (fyll inn noe seksuelt her)

For himmels skyld, nok et utsag som tilsvarer å sparke. Hardt. Er han naken, er trolig du naken, og som sagt er det mest sannsynlig i forbindelse med sex. Så å bokstavelig talt trekke inn andre menn i det bildet, er ingen god idé om du vil at han skal være med på notene. Tross alt – ønsker du at han skal snakke om hvilke knep og triks han har lært ved å være sammen med andre jenter?

- Jeg har egentlig ikke lyst likevel

Det er selvsagt lov å ikke ha lyst – og å ombestemme seg – men de fleste gutter setter nok pris på om det blir klart FØR de nesten har ofret tenner og nese i forsøket på å dra av seg bukse, sokker og genser samtidig og dermed tryna inn i veggen.

Så – hva kan man si da, når man har mannen sin naken foran seg? Det meste, selv om å skravle om vær og vind ikke alltid er så pirrende. Derimot finnes det ting du BØR si. Her er fem (for å kompensere for de fem fæle tingene).

- Jeg har lyst på deg

Det er alltid hyggelig å få bekreftet det man allerede vet.

- Jeg elsker kroppen din

Han er naken og han skal straks bruke kroppen – og selvsagt vil han gjerne bli satt pris på.

- Jeg elsker hva du gjør med meg

Gutter trenger også å få boostet selvtilliten, og få bekreftet at det de gjør og er utrustet med, er dugandes og vel så det.

- Hei penis, jeg elsker deg

Som punktet over – de fleste menn må jo nødvendigvis være middels utrustet, og de vet det – greit å få høre at man gjør jobben.

- Aaaaahhhh!!!

Tross alt er menn generelt kjent for å ikke være så snakkesalige – og et bekreftende stønn eller sukk, gir like god mening som alle ord gjør.