GÅ RETT TIL DYRESIDEN

Morsomme show og aktiviteter for hele familien, gjør dette til norgeshistoriens største hundefest, heter det pressemeldingen fra DOGS4ALL .

Dittdyr har snakket med prosjektleder Ellen Collseth som kan berolige alle med at ting går etter planen.

Hvordan er hvilepulsen nå?

Hvilepulsen er helt ok – alt er under kontroll, jeg er så heldig å ha mange profesjonelle medarbeidere her i Norges Varemesse som mer enn gjerne bidrar med råd, ideer og ekspertise til DOGS4ALL.

Hvem er DOGS4ALL riktig for?

Årets messe åpner for alle som er interessert i hunder. DOGS4ALL er stedet for familier som vurderer hund/rase til profesjonelle som ønsker å vise fram det beste i sin hund/rase.

Hvorfor skal folk komme på messen?

Nyttige foredrag fra Norges beste ekspertise innen hund, samt et stort rasetorg med over 50 hundeklubber som gir de beste råd om hver enkelt rase.

Fortell om årets program!

Totalt 100 utstillere viser de nyeste produktene til hunden med mange spennende messetilbud.

På DOGS4ALL vises hunden til både nytte og glede – Blindehund, Politihund, Redningshund og Servicehund, samtidig kom å la barna bli tidlig kjent å få tillit til hunden. Det blir 3.000m2 med lek, moro og konkurranser for hele familien.

Vi viser også Norgespremiere på det heftige showet Flyball. Dette håper vi blir en helg man sent glemmer!

Har du ikke hund, så låner vi deg en. På DOGS4ALL finnes over 270 raser, og vi håper å få besøk av 10.000 hunder!

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg til å se et mylder av barn og hunder som leker sammen, og som vil gi dem begge en god og nyttig opplevelse de sent glemmer.

Velkommen til DOGS4ALL 28. og . 29 november 2009 fra kl. 07.30 – 18.00. Bedømming og aktiviteter starter kl. 09.00.

Flyball
Mange gleder seg til Flyball, som er en slags hinderløype – stafett, med fire hunder på hvert lag. Hundene skal hente hver sin ball og det laget som er raskest vinner.

Europamestrene fra Belgia deltar i konkurransen, vi kan vente oss tempo og action i helgen.

Dittdyr er selvfølgelig på plass på messen med journalist, fotograf og stand, her kan publikum få siste utgave av bladet. Dittdyrs beste fotografer rigger studio for hundefotgrafering lørdag, mens hundeekspert Nina Haaland svarer på spørsmål fra publikum søndag.

Få magasinet Dittdyr rett hjem i posten. Bestill her, kr 279 for seks utgaver:

HTML EMBED
>