RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Billige" områder øker mest

Ferske tall viser at leilighetsprisene øker mest i antatte "billige" bo-områder, som for eksempel på Grorud.

Groruddalen: Ifølge Dagens Næringsliv på nett har gjennomsnittsprisen per kvadratmeter på leiligheter i Oslo rundet 30.000 kroner forrige måned. Dessuten viser tallene at antatte "billige" bo-områder som Stovner, Grorud og Søndre Nordstrand øker mest.
Tidligere vokste prisene i disse bydelene saktere enn resten av Oslo, mens de i år allerede har økt med hele ti prosent sammenliknet med hele 2005. Gjennomsnittet for Oslo for øvrig har en prisøkning på åtte prosent hittil i år.

Bjerke dyrest

Prisene øker på alle fronter. For eneboliger er prisen sju prosent høyere hittil i år enn hele fjoråret til sammen. Delte boliger har økt med åtte prosent, mens leiligheter har økt mest med ni prosent.
For Groruddalens del er gjennomsnittet i Bjerke bydel høyest med 25.400 kroner per kvadratmeter. Stovner har lavest kvadratmeterpris på 21.600 kroner. Sett under ett har gjennomsnittet for Grouddalens fire bydeler økt fra 20.250 kroner i mars 2005 til 22.825 kroner samme måned i 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere