RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Hele" Sofies gate bøtelagt


Ivar Barstad brenner boten han ble ilagt lørdag 9. mai. FOTO: Erik Tangen
Ivar Barstad brenner boten han ble ilagt lørdag 9. mai. FOTO: Erik Tangen
70 biler ble bøtelagt under Holmenkollenstafetten.

SOFIES GATE: Ivar Barstad ble mildt sagt overrasket over parkeringsboten han fikk 9. mai under avviklingen av Holmenkollstafetten.

- Alle bilene på venstreside av Sofies gate hadde fått bøter under vindusviskeren, det vitner ikke akkurat om god skilting, sier Barstad.

- Jeg la ut 70 flygeblader på biler som hadde fått bot fra stadion og opp gaten, med oppfordring om å delta i en underskirftskampanje jeg har startet på internett. Jeg mistenker at skiltene ble satt opp samme dag. 500 kroners bøter til 70 bilister gir jo en inntekt på 35 000, sier Barstad.


Dette avvises av Trafikketaten:

- Det er ikke uvanlig at mange bilister blir bøtelagt i samme gate under slike arrangementer. Skiltene i forbindelse med Holmenkollenstafetten ble satt opp 8.mai, før klokken 08:00, og tilfredsstiller dermed kravet om at det skal skiltes 24 timer før, sier fagkonsulent Atle Rønning til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere