RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Husk Fabian Stang"


 
  Foto: FOTO: Anita Bakk Henriksen

Vi er alle rystet over de grufulle angrepene på vårt demokrati som har rammet enkeltmennesker og unge politikere. Våre tanker går til de pårørende, de overlevende og til Arbeiderpartiet og AUF.

Nå starter den lokale valgkamp i Oslo, som vil bli annerledes og mer utfordrende enn tidligere.

Mange velgere har ingen sterk forankring i noe partis ideologi, og enkeltsaker blir ofte utslagsgivende for hvilket parti man stemmer på. Som lokal Høyre-politiker blir min utfordring den stemningsbølgen folk er inne i pga. de rystende hendelsene som har skjedd, og som vi blir påminnet om hver dag ved ulike TV-inntrykk og uttalelser fra Regjeringen. Statsminister Stoltenberg har også håndtert dette på en god måte og får mye sympati. Ordfører Fabian Stang, som fra tidligere har en god standing, har også etterlatt seg et solid inntrykk og forsterket sitt gode omdømme i Oslo. Forunderlig nok er det slik at mange i Oslo vil gi sin sympatistemme til Arbeiderpartiet, men likevel ønsker å beholde Fabian Stang som ordfører.

Denne valgkampen, som er et valg på lokale kandidater til Bystyret og Bydelsutvalg, blir en annerledes og mer følelsesladet valgkamp, som bør utføres med verdighet. Jeg vil likevel minne velgerne på at:

Vil du at Fabian Stang fortsatt skal være ordfører i Oslo? Da må du stemme Høyre!

Brit Teien
Kandidat på Oslo Høyres liste til Bystyret,
Kandidat på Nordre Aker Høyres liste til Bydelsutvalget 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere