RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Ingen" ser festfotball på Greverud


Det er ikke mange hjemmesupportere MS-benken har i ryggen på Østre Greverud kunstgress. Gratis inngang, festfotball og deilig sommervær trakk kun drøyt 60 tilskuere denne mandagen, og omtrent en tredel av disse er lokale oppgårdfolk. foto: Carina Alice Bredesen
Det er ikke mange hjemmesupportere MS-benken har i ryggen på Østre Greverud kunstgress. Gratis inngang, festfotball og deilig sommervær trakk kun drøyt 60 tilskuere denne mandagen, og omtrent en tredel av disse er lokale oppgårdfolk. foto: Carina Alice Bredesen
I solskinn og sommervær vartet MS opp med festfotball denne mandagen. Men det var det ikke mange som fikk se.

GREVERUD: Nordstrands Blads utsendte telte drøyt 60 tilskuere da MS overkjørte Bodø/Glimts reserver på Østre Greverud kunstgress mandag kveld.

Grønntrøyene, med Viktor Larsson i spissen, serverte festfotball med lekre detaljer og herlige scoringer.

MS vant 4-0, men det var det ikke mange fra Manglerud som fikk se.

- Det kommer. Bare de får se oss spille, så kommer folk tilbake, sier tomålsscorer Larsson optimistisk.

Lokalt oppmøte

Før sesongen gikk det rykter om at MS forventet et tilskuersnitt på 250, men daglig leder Kjell Roar Kaasa - som før øvrig gjør en strålende innsats som speaker på MS' hjemmekamper - senker tilskuerforventningene betraktelig.

- Vi har ingen målsetting, sier han.

- Og hva kan vi egentlig forvente? Vi har jo nesten flere tilskuere her ute enn vi hadde på Lambertseter, legger MS-sjefen til.

MS fikk «ja» til å bruke Østre Greverud kunstgress som hjemmebane i tolvte time før denne sesongen, og de lokale møter faktisk nokså regelmessig på 2. divisjonskampene i sitt nærmiljø.

- Ja, det er en del lokalt oppmøte. Og jeg må virkelig rose Oppegård IL, de legger alt til rette for oss, og er helt strålende, roser Kaasa.

Ubeseiret hjemme

Også hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold trives på MS' midlertidige hjemmebane.

- Jeg er veldig fornøyd med Østre Greverud. Det er intimt og fint her, og vi har blitt behandlet veldig bra, sier Hansen Wold.

Hans disipler har nå også vunnet fem av fem hjemmekamper hittil.

Men MS-treneren bekymrer seg lite over det labre oppmøtet.

- Det tenker jeg aldri på. Og jeg er ikke så sikker på om det hadde kommet flere om vi hadde spilt på Manglerud heller, sier Hansen Wold.

I øyeblikket leder MS serien, to poeng foran Raufoss og tre poeng foran Bærum. Og etter halvspilt serie, er det trygt å si at det ligger an til en spennende høst på Østre Greverud kunstgress, der MS helt klart er en av opprykkskandidatene.

Så spørs det om manglerudfolket syns det er verdt å kjøre ti minutter ut av Oslo for å se på.

Gratis inngang er det alltid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere