RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Ingen" vil flytte fra borettslaget

Det er ingen tvil om at Traktorveien borettslag på Manglerud er populært. Det kom klart frem da 30 årsjubileum ble markert sist uke.

Manglerud: Når nærmest ingen vil flytte fra et borettslag, er det et meget bra tegn på at det er godt å bo i.

Derfor var det flest godt voksne beboere som sist tirsdag benket seg i teltet som var satt opp i anledning dagen.

Veldig mange av de 74 som hadde meldt seg til festen, flyttet inn her da det var nytt, forteller Tordis Nilsen. Hun var leder av festkomiteen og har i flere år vært styreleder.

Og årsaken til at vi ikke vil flyttet herfra, er at det er fine leiligheter vi har og et veldig godt bomiljø. Her kjenner alle hverandre. Det er jo et lite borettslag med bare 59 borettshavere, så her er det oversiktlig.

Det gode miljøet kom både styreleder Jan Fackenberg inn på og det sto i sangen som Tordis Nilsen hadde laget.

Og utpå kvelden kom også administrerende direktør i OBOS, Martin Mæland innom, gratulerte med jubileet, skrøt av boområdet og overrakte en gave i form av en formannsklubbe. Et populært innslag i festen.

God servering

For sikker hets skyld var det satt opp telt i borettslaget med tanke på muligheter for regn. Og her ble det servert godsaker av både det ene og andre slaget. Maten besto av rømmegrøt og spekemat.

Da jeg sa ja til å lede festkomiteen, var det under forutsetning at jeg skulle ha med meg Tormod Heiberg for da var jeg sikker på at det ble god servering, sier Nilsen.

Festen holdt på til langt på kveld.

Nytt jubileum

Nok et jubileum skal markeres senere i høst. Nevrohjemmet, som er en del av Traktorveien borettslag, har sitt 20 års-jubileum i år, og det må selvfølgelig også feires.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere