RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DJEMBETROMME: Martin Ulvin kommer til Nordberg kirke 14. desember, med djembetromme. Foto: Nordre Aker Musikk- og kulturutvalg
DJEMBETROMME: Martin Ulvin kommer til Nordberg kirke 14. desember, med djembetromme. Foto: Nordre Aker Musikk- og kulturutvalg

"Kroppen er laget av tre og skinnet av geit hvor hårene er skrapt av"

Det blir det en djembetromme av, og julekonsert i Nordberg Kirke.

NORDBERG: 14. desember inviterer Nordre Aker Musikk- og kulturutvalg til stor konsert i Nordberg Kirke.

– Det blir et variert program, med både profesjonelle musikere, flinke amatørmusikere og unge talenter fra Nordre Aker Bydel. Blant annet med julesanger, klassisk musikk, sekstett, messingkvintett, og klarinetttrio. Nordre Aker Janitsjar er også med - korpset fyller 80 år til neste år, inviterer Anne Kristin Fosli fra musikk- og kulturutvalaget. 

Fiolinisten Mari Lerseth og pianisten Lars Dybvik kommer også.

Djembetrommer

Ikke minst også med djembetrommer i Nordberg kirke denne søndagen i desember, ved Martin Ulvin.

– Han er en dyktig slagverker med masse kreativitet og energi som smitter over på både medspillere og publikum! For tiden er han student ved Norges Musikkhøgskole, turnerer i inn- og utland. Han har tidligere også samarbeidet med musikere som bl.a. Bugge Wesseltoft, Hilmar Jensson og Steve Reich, kan Fosli fortelle.

Les også: Med eget ammerom på låven

Og hva er egentlig en "djembetromme"? "Kroppen er laget av tre og skinnet er gjerne av geit hvor hårene er skrapt av...Man spiller kun med hendene og benytter i hovedsak tre forskjellige slag." Alt ifølge wikipedia.no.

Gratis for barn

Fosli legger til at konserten starter klokken 18.00, og barn slipper inn gratis. Konserten er også støttet av Bydel Nordre Aker og Oslo kommune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere