RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

"Stutt treer"

Selv med skarp konkurranse fra både Lindeberg og Teisen, var det fullt med folk gjennom hele kulturhelga på Tveten gård.

TVEITA:  Det er ikke lett å gi et bilde av alle begivenhetene på Tveten gård denne helga, men vi sakser like godt litt fra godeste Inger Seim:

– Gylne øyeblikk – fuggelkvitter – viser – trekkspill – rømmegraut – solskinn – hornmusikk – jazz – taterviser – trekkspill – korsang – stillhet – ord om miljøets betydning -noen mygg – glade folk – hyggelige samtaler – ikke rart at det er gøy å jobbe.

Og trolig kjenner nok de som det ble jobba for, seg igjen i beskrivelsene og hadde gode opplevelser i skyggen av de store trærne på tunet.

Stutt treer

Tom Lund er en allsidig musiker og trives ualminnelig godt med parkvelder. Han har gjestet mange ganger, og denne gangen sammen med Laila Yrvum og to nye spennende artister fra de dype og litt mindre dype skoger.

Den ene er Eli Storbekken, en av de mest etablerte og erfarne folkesangerne i Norge. Den andre er Lillebror Vasaasen, en av de fremste toraderspillerne i Norge og Norden og ganske så munnrapp og munter.

– Nå skal jeg spille en "stutt treer" som vi sier på Hedmarken. Litt haltende takt, umulig å danse etter, en bare snubler, sier den muntre spillemann.

Deretter drar han belgen til stor forlystelse for det fulltallige utendørspublikum på den solfylte og ærverdige gården.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere