RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Velduftende" innbrudd


INNBRUDD: Tyver tok seg i natt inn i Grethes Parfymeri på Sæter og fikk med seg parfyme og penger.
INNBRUDD: Tyver tok seg i natt inn i Grethes Parfymeri på Sæter og fikk med seg parfyme og penger. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
En liten hasjplantasje, en kar som hadde tatt tilhold i en utebod og innbrudd i et parfymeri. Her er litt av det Manglerudpolitiet har gjort denne uken.

Bodde i utebod

ASPERUD: Mandag ettermiddag fikk politiet melding fra en bodeier i Asperudlia. Noen hadde brutt seg inn i boden til melderen og tatt tilhold der.

– Det så ut som om vedkommende hadde innredet boden og vært der en stund, forteller Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Den gamle låsen var brutt opp var erstattet av en ny. Det var ingen personer til stede, men politiet har sikret end el gjenstander og opprettet en anmeldelse på forholdet.

Fant liten hasjplantasje

SKULLERUD: Politiet fikk mandag klokken 14.49 melding om mistenkelig lukt fra en leilighet i Skullerudveien. Da politiet kom til adressen kjente de lukten av hasj og tok seg inn i leiligheten. Der drev en 25 år gammel mann en liten hasj-plantasje. Narkotikaen ble beslaglagt og mannen kjørt i arresten.

Påkjørt i fotgjengerfelt

MUNKERUD: En 33 år gammel kvinne ble mandag klokken 17.44 påkjørt i et fotgjengerfelt i Munkerudkleiva. Hun klagde over smerter i hofta og kneet og hadde også fått et rift i buksa. Den 42 år gamle bilføreren er nå anmeldt for forholdet.

"Velduftende" innbrudd

SÆTER: 03.06 natt til onsdag fikk politiet melding fra en vekter som hadde rykket ut etter en innbruddsalarm hos Grethes Parfymeri. Tyvene hadde kommet seg unna med en del parfyme og penger fra kassen. En hvit kassebil skal ha blitt observert i området og politiet lette etter denne uten å finne den.

– Vi er svært interessert i opplysninger om biler og personer som har vært i området forut for 02.50 denne natten, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Kjørte i broa

BRYN: Klokken 16.04 tirsdag kolliderte en lastebil i brotaket på t-banebroa på Bryn. Føreren hadde så rygget og kollidert med en annen bil før han hadde kjørt videre på Smalvollveien. Politiet fant etter litt lastebilen. Den 25 år gamle føreren er nå anmeldt for uaktsom kjøring fordi han ikke sjekket om det var folk bak seg da han startet ryggingen. Ingen personer kom til skade. Bilen som ble rygget på fikk skader i panseret. T-banen ble i en periode stanset mens broens tilstand ble sjekket.

Kom over stjålet bil

NEBBEJORDET: Politiet fikk Klokken 01.53 natt til onsdag en telefon fra en person som hadde kommet over en stjålet bil i Nebbejordet. Bilen var stjålet fra vårt distrikt den 1. mars. Politiet sikret spor på stedet før Viking kom og tauet bilen inn. Bileier er varslet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere