RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

(Uke 25 bolignotiser)

Hytteboomen fortsetter
Byggeiveren er stor for tiden, og hyttebyggingen øker aller mest. Hittil i år er det satt i gang bygging av 389. 900 kvadratmeter bruksareal til fritidseiendommer og garasjer, viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. Dette tilsvarer en økning på 13, 5 prosent fra samme periode i fjor. I løpet av årets første tre måneder ble det satt i gang bygging av 143.000 kvadratmeter hytte. Tar man utgangspunkt i fjorårets gjennomsnittshytte, som var på 86,6 kvadratmeter, ble det satt i gang bygging av 1651 hytter i denne perioden.Fornøyd med borettslaget
Hele ni av ti borettslagsbeboere mener de bor i en god bolig, ifølge en undersøkelse utført av Norske boligbyggelags landsforbund (NBBL). Undersøkelsen viser imidlertid også at mange kan få problemer med å bli boende dersom de skulle bli bevegelseshemmet. Bare en av fire svarer at de kan bo hjemme i sin nåværende borettslagsbolig hvis en slik situasjon skulle oppstå. Over halvparten svarer at dette ikke ville være mulig.


Tenk miljø på barnerommet
Salget av miljømerket interiørmaling øker kraftig. Spesielt viktig er det å tenke på miljøet på barnerommet.
Barn er spesielt utsatte for avgassene i maling, ettersom immunforsvaret deres ikke er ferdig utviklet og huden mye tynnere enn hos voksne. Tenk derfor lengre enn fargekartet når du velger maling, oppfordrer malermester Chresten Nielsen i Tikkurila, som er leverandør av malingmerket Beckers i Norge.
Ifølge Nielsen står salget av maling merket med EUs miljømerke-blomsten nå for over halvparten av selskapets salg av tak- og veggmaling.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere