RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Å bryte en barriere


Henrik Wilhelmsen håper på to po poeng i helgens hjemmekamp mot Stord.
Henrik Wilhelmsen håper på to po poeng i helgens hjemmekamp mot Stord. Foto: ARKIVFOTO
Håndballentusiast og sportssjef i BSK/NIF, Henrik Wilhelmsen, er heltent før lørdagens oppgjør mot Stord.

I løpet av halvannen sesong i Postenligaen, har BSK/NIF tatt poeng fra samtlige lag bortsett fra Stord.

Det er en meget god prestasjon, men veldig innspirende foran denne kampen. På lørdag har vi en gyllen mulighet til å endre statistikken på hjemmebane i Nordstrandhallen.

Tempo er nøkkelen

Vi slet veldig mot et fysisk sterkt Stord-lag forrige sesong, og klarte aldri å få opp det tempoet som kjennetegner oss.

På lørdag blir det en nøkkel til suksess. Fysisk er vi sjanseløse, men teknisk og kondisjonsmessig skal vi være klart bedre. Da gjelder det å få kampen inn i vårt spor, og løpe fra laget fra Vestlandet.

Stord kommer nå fra en veldig viktig seier i lokaloppgjøret mot Fyllingen, og har fått en liten luke ned til lagene under streken.

Med hjemmeseier ligger vi seks poeng foran Stord på tabellen.

Fire poeng

Håper mange av dere fikk med seg forrige hjemmekamp mot ØIF Arendal, enten i hallen eller på TV 2 i etterkant. Det var en elektrisk stemning, og et meget godt innslag på Golden Goal fredag kveld. Vi kunne være stolte av å tilhøre BSK/NIF i tv-stolen. Den PR-en laget fikk i løpet av den uken, håper vi også skal bære frukter framover.

Nå gjelder det å gjenskape stemningen allerede på lørdag.

Klacken har vært fantastiske i flere av kampene, men ønsker veldig at flere av hjemmesupporterne på langsiden henger seg på! Vi trenger hele hallens støtte for å ta hjem fire poeng i de to siste hjemmekampene før jul. Det er helt avgjørende for å henge med på øvre halvdel før lagene tar VM-pause. Da håper jeg at vi ser flest mulig i hallen på lørdag klokken 16.00!Henrik Wilhelmsen

Sportssjef

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere