*Nettavisen* Nyheter.

- Åpenlys provokasjon

 

- Hvis det et blitzerne som står bak ramponeringen av huset, er det tydelig at de ikke vil være der mer, sier politiker Rune Aale-Hansen (H).

Klikk på bildet for å forstørre.

Rune Aale-Hasnen er ikke imponert over graffitien på deler av Blitz-bygget i Pilestredet.

PILESTREDET: - Jeg har ingenting imot Blitz, men jeg synes det er kritisk hvis de faktisk bryter avtalen etter opussingen av bygget allerede, sier Rune Aale-Hansen i St. Hanshaugen Høyre til Lokalavisen.

Entra Eiendom har i samarbeid med kommunen pusset opp Pilestredet 30 med en prislapp på litt under 50 millioner kroner. Munchs leilighet er fremdeles under rehabilitering, og andre leietakere av bygget er Kirkens bymisjon og Blitz.

Aale-Hansen har observert graffitien som har dukket opp på flere områder på bygget som Lokalavisen skrev om for noen dager siden, og er ikke imponert.

Vanskelig for Blitz

Politikeren har tidligere profilert seg i bydelen som motstander av lovlig graffitivegg, og ser med bekymring på både graffiti og tagging.

- Det er jo synd for brukerne av stedet, for det inviterer jo til at det kan bli vanskelig for Blitz å få lov til å være i huset videre, sier han. Selv om Aale-Hansen velger å tro at det ikke er blitz-miljøet som står bak den «nye graffitien» på veggene i Pilestredet 30, mener han det er skuffende.

Må ut

- Men skulle det vise seg at det er noe blitzerne har gjort, så er det oppsigelse av den avtalen de har inngått. Da må de ut, sier en irritert Aale-Hansen.

- Men må man ikke regne med at veggene ikke forblir helt hvite?

- Jeg synes det blir en barnslig og åpenlys provokasjon. Hvis de begynner å ramponere huset er det et klart signal på at de ikke vil være der lenger, sier han og tilføyer at det er lite voksent å torpedere en avtale før man har begynt å bruke huset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag