RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Barn gråt og det var fullt kaos!


Politi måtte rykke ut til Besserud stasjon da det brøt ut slåsskamper mandag formiddag. – Det var helt kaos på stedet, sier et vitne.
Politi måtte rykke ut til Besserud stasjon da det brøt ut slåsskamper mandag formiddag. – Det var helt kaos på stedet, sier et vitne.
Én ungdomsskoleelev ble fraktet til legevakten etter at det utbrøt slåsskamp på Besserud stasjon i tirsdag formiddag. – Barn gråt og det var fullt kaos, sier et øyenvitne.

BESSERUD: – Det var blod og det gikk tenner. Ski, akebrett og bager fløy til alle kanter, mens folk sloss om plass på bussen. Små barn gråt. Det var nesten ingen som kom på bussen, sier et vitnet som hadde en svært guffen opplevelse på Besserud stasjon mandag formiddag.

På nært hold ble hun vitne til at folk braket sammen mellom t-banestasjonen og bussen.

Rett før klokken 10.00 ringte hun politiet.

Politiet har foreløpig ikke full oversikt over hendelsesforløpet. Men de antar det var ungdommer på ungdomsskoletrinnet på vei til skidag som braket sammen.

Knuffing ble slåssing

– Det ser ut til at det ble knuffing som utviklet seg til slåssing. Én 10.klassing er sendt til legevakten med skader. Hvor alvorlige skader, vet vi ikke ennå. Vi har folk ute som skal avhøre vitner for å få en oversikt over hva som er skjedd, sier politiførstebetjent Inge Utstumo ved operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere