RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Best å bo på Tveita

Byrådet i Oslo har gjennomført en publikums- og brukerundersøkelse i Oslo kommune for tredje gang. Undersøkelsen viser at befolkningen i Bydel Alna er klart mindre fornøyd med å leve/bo i området, men ifølge Rigmor Magnussen (67) er det helt topp å bo på Tveita.

Tveita: Magnussen flyttet fra Bjølsen til Tveita i 1996, og med en gang hun kom inn i leiligheten på Tveita ble hun helt frelst.
Beste i hele byen
- Jeg flyttet fra Bjølsen fordi jeg hadde for liten plass der. Jeg fikk en rimelig leilighet her, så da flyttet jeg. Tveita er det beste stedet å bo i hele byen. Fra leiligheten ser jeg hele byen. Jeg har en flott utsikt.
I tillegg til utsikten er utflytteren fra Rena godt fornøyd med søppelordningen i bydelen.
- Det er veldig fint at søpla blir hentet en gang i måneden. Vi kan bare sette alt ut, så tar de det.
Den korte avstanden ned til sentrum er også et stort pluss for 67-åringen som har egen bil.
- Selv om jeg har bodd her i såpass kort tid, føler jeg absolutt tilhørighet til Tveita. Det er nok her jeg kommer til å bo resten av livet. Jeg vet ikke hvordan det blir å bo her når jeg blir eldre, men akkurat nå trives jeg ihvertfall veldig bra. Nå har bestevenninna mi fra barndommen flyttet hit også, og det gjør det jo enda bedre, smiler Magnussen før hun drikker opp kaffen sin på Tveita-senteret. Ja, med bestevenninnen så klart.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere