RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Betyr alt

Åse Marie Jelstad har daglig gått til aktivitetssenter på Ammerud gård i to år. Denne uken har brukerne av senteret markert verdensdagen for psykisk helse med markedsdager.

Ammerud: - Det betyr alfa og omega å kunne gå hit. Ja, det betyr alt. Hvis jeg ikke kunne gått hit, hadde jeg måttet være på gamlehjem, konstaterer Jelstad som besøker gården hver dag. På gården maler Jelstad og koser seg med de nye vennene hun har fått på senteret.Gården er underlagt psykiatrien i Bydel Grorud og er åpen for alle mellom 18 til 67 år.
- Vi bruker denne dagen til å markere oss selv som et aktivitetssenter og synliggjøre oss i bydelen, konstaterer miljøterapeut på gården, Janne Gjølstad og fortsetter:
- Her har vi veldig lav takhøyde. Alle er velkomne, og vi ønsker å skapet et nettverk og relasjoner. Og arbeidet gir resultater. Noen av brukerne av senteret har nå dannet sin egen teatergruppe, og de møtes i helger og kvelder utenfor gården. Under markedsuken ble det solgt produkter som er laget på gården. Alt fra malte bilder til egenproduserte drops.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere