RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De unge fotballspillerne i Heming får nye drakter med nye sponsorer på. Her er de flankert av Lyn-spillerne Lucas Pratto og Diego Guastavino (begge i svart). I midten Heming-leder Espen Thorsby, Ole Jacob Følling (Toms Transport- og Budbil), Erik Bjørndalen (DnB Nor) og Lasse Blomkvist (Treider). FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
De unge fotballspillerne i Heming får nye drakter med nye sponsorer på. Her er de flankert av Lyn-spillerne Lucas Pratto og Diego Guastavino (begge i svart). I midten Heming-leder Espen Thorsby, Ole Jacob Følling (Toms Transport- og Budbil), Erik Bjørndalen (DnB Nor) og Lasse Blomkvist (Treider). FOTO: ALEXANDER SYNSTAD

- Betyr veldig mye!

Fotballgruppen i Heming ser lyst på fremtiden. I forrige uke presentert klubben tre tunge navn som skal gi verdifull sponsorstøtte. - Heming er en ålreit klubb å støtte, sier Ole Jacob Følling i Toms Transport- og budbil.

HEMINGBANEN: Det kjente transport- og budfirmaet sa ja til å støtte Heming sammen med DnB Nor og Treider. En så stor og viktig avtale har ikke fotballgruppen i Hemuing inngått tidligere. Men nå er de om lag 1000 aktive fotballspillerne i Heming sikret et godt aktivitetstilbud de nærmeste årene.

Onsdag kveld presenterte Heming sin nye drakt og sponsorlogoene som skal pryde den. Toms Transport- og budbil sponser profilerte klubber. Men vil også støtte breddefotballen.

LES OGSÅ: Heming gjør som de store

- Vi er opptatt av både topp- og breddefotball. Heming er en ålreit klubb å bruke penger på. Klubben er både stor og spennende. Den har en del på gang, sier salgs- og markedsdirektør Ole Jacob Følling.

Sponsorkollega DnB Nor representert ved Erik Bjørndalen er enig.

- Heming har mange medlemmer og har stor aktivitet. Klubben satser mye på barn og unge. Det liker vi, sier Bjørndalen.

Markedssjef Lasse Blomkvist i Treider sier dette: - Vi er en skole med en stor idrettslinje. Dette ville være med på.

Historisk

Mens unge Heming-spillere i nye drakter spilte showkamp mot Lyn-spillerne Lucas Pratto og Diege Guastavino, smilte Espen Thorsby.

Han er styreleder i fotballgruppen og ser betydningen av sponsoravtalen.

- Den betyr veldig mye. I de nærmeste årene kan vi et godt tilbud til våre spillere. Hadde vi ikke fått denne avtalen på plass, måtte vi enten redusert aktivitetsnivået eller hentet pengene et annet sted. Det kunne betydd en økning av kontigenten. Den vil vi ikke øke mer, sier Thorsen.

Han er glad for at alle de grønn-hvite fotballspillerne får nyte godt av avtalen.

- Vi skal ha et bredt og godt tilbud for alle. Men vi legger heller ikke skjul på at vi har sportslige ambisjoner.

Tre år og lenger

Jørgen Arnesen i SMG International forhandlet frem avtalen for Heming. Han håper treårsavtalen vil bli lenger enn tre år.

- Det er en klubb i vekst. Med tiden tror jeg Heming vil runde 4000 medlemmer. I dag er den allerede en av landets største klubber målt i antall medlemmer, sier Arnesen.

Arnesen mener avtalen er svært gunstig for Heming. Hvor mye den er verdt i rene kroner, vil ingen av partene kommentere. Men i dagens markede er det ikke lett å få i stand slike avtaler.

- Det er den mest "avanserte" sponsoravtalen vi noen gang har inngått, sier Thorsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere