RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bislett er vår festning


Arild Stavrum og Skeid er klar for å ta i mot Ranheim søndag.
Arild Stavrum og Skeid er klar for å ta i mot Ranheim søndag.
Arild Stavrum skal gjøre Bislett Stadion til Skeids fort. Vi skal ikke avgi mange poeng på eget gress denne sesongen, sier han til Østkantavisa.

Den ferske Skeid-treneren gleder seg til årets første seriekamp og han mener at laget er i rute før kampen mot Ranheim søndag 20.april.

- Jeg tror laget er i rute. Vi har hatt mange gode treningskamper i år og vi har stort sett klart oss bra. Vi hadde en liten glipp forrige treningskamp mot Drøbak, sier Stavrum.

Kampen mot Drøbak ble spilt fordi åpningskampen mot Vålerenga 2 ble utsatt på grunn av baneforholdene på Voldsløkka.

- Spillerne var virkelig klare for serieåpningen og når kampen blir avlyst rett før, så mister spillerne litt gnisten. I den kampen var ikke vi nok på hugget og avlysningen av seriekampen må ta skylden for at spillerne ikke var nok gira, opplyser Stavrum.

Målet er opprykk

Ikke uventet er målet til Arild Stavrum opprykk til Addeco-ligaen.

- Stallen er absolutt god nok. Men mye kan skje frem til sesongslutt. Uforsette ting som at enkelte klubber forsterker kraftig, skader og formsvikt er faktorer som kan spille inn. Men vi har et veldig bra lag og vi er en av favorittene til å rykke opp, sier han.

Arild Stavrum tror de to hardeste konkurrentene om opprykk vil være nettopp Ranheim og laget som kommer fra hans fødeby, Kristiansund.

Fortet Bislett

Skeids trener mener at det er alfa omega med en god serieåpning.

- En serieåpning betyr voldsomt mye. Jeg regner med at Ranheim har stor respekt for oss og vi har et overtak der. Det overtaket skal vi jobbe knallhardt for å beholde, sier Stavrum, som mener at det ikke spiller noen rolle at de ikke spilte seriekamp forrige uke.

- Jeg tror ikke det har mye å si. Gutta er skikkelig tent uansett og denne kampen er utrolig viktig for begge lag, sier han.

Nå skal han gjøre Bislett Stadion til en fryktet arena for motstanderne.

- Det skal være tøft for alle klubber å komme til Bislett. Her skal ikke vi tape mange poeng. Jeg tror man må ha nesten 60 poeng for å rykke opp. Dermed sier det seg selv at vi må ta mange poeng på eget gress, bedyrer treneren.

Ikke preget av rettsaken

Arild Stavrum vant denne uka en kamp mot Staten etter en fotballskade med Moldes andrelag i 1994. Hovedpersonen selv sier at prosessen på hele fire år ikke har påvirket han.

- Den saken har vært i rettsystemet i fire år og jeg har ikke hatt noen påkjenning. Men det er ok at den er ferdig, avslutter Stavrum.

Søndag søndag 20. april kl 16.00 kan du latså få med deg kampen mot Ranheim på Bislett Stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere