RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bymuseet og Frognerparkens venner, med Mette Winderen i spissen, inviterer til rebusløp 6. september. Helt gratis.FOTO: ELLEN RØNNING
Bymuseet og Frognerparkens venner, med Mette Winderen i spissen, inviterer til rebusløp 6. september. Helt gratis.FOTO: ELLEN RØNNING

- Bli kjent med Frognerparken

Lysten på en koselig søndagstur i barnevognvennlige omgivelser? Aktiviteter, overraskelser, og muligheter for påfyll av både kulturell og fast føde loves.

Frognerparken: Da er det bare å møte opp til rebusløp med start ved hovedporten søndag 6. september mellom 12.00 og 13.00. Der sitter Mette Winderen og hennes medsammensvorne i styret i Frognerparkens venner klare til å registrere deltakerne og sende dem avgårde.

God tur!

Ute i parken vokter 32 frivillige fra Oslo tennisklubb de syv postene, og rebusene kan små og store lett løse sammen. I tillegg lærer alle litt om Vigeland og hans arbeid på turen.

Overraskelser og aktiviteter blir det også underveis, og Lokalavisen har grunn til å tro at det vil bli både ablegøyer ved Annes dukketeater og moro med ball før målgang. Runden i parken tar ca halvannen time, så kanskje det er godt med en vogn å hvile i for små føtter.

Velkommen inn!

Ved målgang på Bymuseet venter litt kreativ moro, alle som har lyst kan lage et hjerte av resirkulert materiale, og alle hjertene blir del av en utstilling.

Og OBS!OBS! I den forbindelse ønsker arrangørene seg mer materialer til hjerter. Papir, stoff, garn eller hva det måtte være tas imot med takk på Bymuseet. Det vil stå en kasse utenfor for å ta imot sakene når museet er stengt.

Hjertemakere og alle andre deltakere blir underholdt med Flamencodans og musikk mens utstillingen monteres, og så er det tid for premieutdeling, må vite!

Flott oppslutning

– Lokale bedrifter, forretninger og serviceinstitusjoner har vært veldig rause med gaver til premieutdelingen! Mette Winderen er takknemlig for responsen hun har fått fra næringslivet.

– Vi har virkelig mange flott premier som skal fordeles ved trekning i Bymuseet klokken 15.00.

Alle som har fullført løpet er med i trekningen og kan vinne alt fra gavekort til middager, reiser, klær og tennistimer. Og mye mer.

Mette Winderen håper på fire-femhundre familier på startsstreken søndag, og at dette kan bli et årlig arrangement.

Bli kjent med parken

– Vi gjør dette for å gjøre parken kjent, slik at flere skal bli glade i den og ønske å bruke og ta vare på den. Dessuten er det en glimrende anledning til å gjøre store og små bedre kjent med Vigeland og hans kunst.

Frognerparken er jo fantastisk park med plass til masse aktiviteter. Så hjertelig velkommen på søndag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere