RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blott til lyst


Stovner Nygammalt danser i klubbhuset på Jesperudjordet, og innimellom har de temakvelder som her, Cowboy og ditto girls. Bergljot Halvorsen og Eva Høivangli er av de danseglade.
Stovner Nygammalt danser i klubbhuset på Jesperudjordet, og innimellom har de temakvelder som her, Cowboy og ditto girls. Bergljot Halvorsen og Eva Høivangli er av de danseglade.
Det finnes mye mer mellom Groruddalens fagre åser enn du aner. Stovner Nygammalt har lokka parfolka ut av sofaen i 33 år.

STOVNER: Forrige gang Lokalavisens utsendte entret et festlokale til tonene av "Proud Mary", var på den tiden videregående het gymnas og EU var EF.

Nygammalt

Foranledningen var en invitasjon fra Stovner Nygammalts månedlige dansekveld i klubbhuset til Vestli Idrettslag på Jesperudjordet.

Det er langt utpå fredagskvelden og det danses til den store gullmedaljen.

Hero sørger for musikken, og som foreningen heter, så spiller de virkelig nygammal musikk: Musikk som svinger og som det bare er å danse til.

Stor stas

– Vi hadde 30-årsjubileum for tre år siden, og som du ser er alderen på medlemmene blitt minst 40+ og litt til. Så vi trenger til litt fornying og blir gjerne noen flere, sier en blid leder, Stein Erik Simensen.

Da den utsendte lurer på hva som har fått de til å holde på så lenge, kommer det kontant:

– Blott til lyst. Dette er trivelig sosial omgang med dans til, sier en av veteranene som sitter like ved.

– Ja, det er stor stas å komme hit og treffe kjente en gang i måneden, sier Eva Høivangli.

Så er det danseglade par der ute; Ta kontakt med Stein Erik Simensen på 22105946.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere