RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bryter loven


Lyn har ennå ikke utbetalt feriepenger til ansatte og tidligere ansatte. Det liker NISO dårlig og truer med å sende saken til LO.
Lyn har ennå ikke utbetalt feriepenger til ansatte og tidligere ansatte. Det liker NISO dårlig og truer med å sende saken til LO.
Kriserammede Lyn har ennå ikke utbetalt feriepenger. - Ulovlig, mener Silje Vaadal i utøverorganisasjonen NISO.

OSLO: - Det er ikke lov å trekke eller holde tilbake feriepenger. Derfor er det Lyn nå gjør, ulovlig sier hun til nrk.no
Lyn er i akutt pengekrise. De som har krav på feriepenger fra klubben, har ennå ikke sett noe til pengene. Det får NISO til å reagere skarpt.
Ifølge Vaadal kan saken ende hos LO.

- Hvis noen av de ansatte vil forfølge dette videre, vil vi sende sakene til LOs juridiske avdeling for videre oppfølging, sier Vaadal.

Haster

Også Norges Fotballforbund (NFF) presser Lyn. Lisenansvarlig Rune Norderhaug er klar på pengene må utbetales snarest mulig. Og innen 31. august.
- Da må klubben ha gjort opp alle forpliktelser overfor de ansatte. Det gjelder også tidligere ansatte, sier Norderhaug.
Lyn kan få utsettelse til 1.oktober. Har ikke klubben ordnet opp innen den tid blir lisensen trukket tilbake.
Lyn som allerede er i reell fare for å rykke ned til Adeccoligaen, vil i så bli sendt ned til 2.divisjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere