RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De var utstyrt for innbrudd


Politisjef Arne Solberg. Arkivfoto: Alexander Synstad
Politisjef Arne Solberg. Arkivfoto: Alexander Synstad
I etterkant av innbruddsbølgen for en drøy uke siden i området fra Slemdal til Smestad, der rundt 20 boliger fikk uønsket besøk, pågrep politiet nylig tre østeuropeere ved Gressbanen.

OSLO VEST: – De ble tatt med typisk utstyr for å begå innbrudd, opplyser Arne Solberg, sjef ved Majorstua politistasjon. To av disse ble sendt tilbake til Sverige, der de for tiden bor.

Det ble ikke funnet beviser for at disse tre har begått innbrudd i området, men innbruddsbølgen her har stoppet. Politisjefen mener at en viktig årsak til dette er at det har vært stor politiaktivitet i området.

Riktignok meldes det om en innbruddsbølge på Kjelsås i dagene etterpå, så helt sikker på om de tok hele banden, er han ikke.

Solberg ber samtidig alle være obs på at tyver ikke får tilgang til stiger eller annet som kan hjelpe dem til å nå vinduer i annen etasje.

– Lås fast stigen eller fjern den, sier Solberg, som oppfordrer folk til å si i fra om de ser noe mistenkelig.

– Hvis folk ser noe mistenkelig, ring politiet. Spesielt hvis man ser noen som tar bilder av hus eller ser noen som snoker rundt, sier han.

Politiets tlf.nummer er 22 66 90 50.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere