RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er feil å starte en gransking

Oppslag i media om RVs påståtte "grums" knyttet til Søndre Holmlia Fritidssenter og kjøp av Veisten i Gausdal ble ingen sak i BU på Søndre Nordstrand.

Søndre Nordstrand: Det er feil å dra igang en granskning når vi ikke har signaler om at det er gjort noen feil eller at vi ønsker å debattere saken, sa BU-leder Teddy Kjendlie (H) på siste møte i Søndre Nordstrand Bydelsutvalg. Bare Venstres John Bjørnøy og RVs Morten Elster ønsket en BU-sak, førstenevnte fordi han følte seg krenket og Elster for å få belyst saken ut over det som allerede hadde kommet frem.

Jeg føler meg krenket av RV etter at de har sagt at vi ikke gjør jobben vår, sa Bjørnøy.

Vi må stå bak Søndre Holmlia Fritidssenter og sørge for at det ikke blir gjort noe som kan skade senteret. Denne saken må ikke ødelegge for at de får økonomiske midler. Allerede under Åpen halvtime kom fritidssenteret på banen i det to unge brukere/ledere skamroste stedet og de aktiviteter som er knyttet til det .

Vi er skuffet over RV som mener klubben bruker pengene feil. Det vi kan slå fast er at Roland Daus bruker pengene til beste for de unge, sa de.

Dere må ikke engang tenke at pengenebruken er feil.

Og det var tydeligvis BU enig i. Bydelsdirektøren har gjennomgått stedets økonomi, og har ikke funnet noe som "skurrer".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere