RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er helt galt

Leder av Oslo Senior Høyre, Karin T. Espeland, reagerer sterkt på hun mistenkes for å ha spredt rykter om Margrethe Geelmuyden.

- Jeg er veldig forbannet på dette, sier Espeland.

I forbindelse med en valgkamptelefon for Høyre ringte Espeland en tidligere Høyrerepresentant, Anne Lise Fossum (se egen sak). På spørsmål om Fossum fortsatt ville stemme Høyre kom de to inn på ambassadesaken og Aksjon Vern Husebyskogens Margrethe Geelmuyden. Fossum var i tvil om hun ville stemme Høyre etter Høyres behandling av ambassadesaken og mente at Espeland sa: Vet du ikke at Geelmuyden er SV´er?. Fossum reagerte på dette og oppfattet dette som en usannhet fra Espelands side i og med at hun vet at Geelmuyden ikke er tilknyttet noe parti. Espeland sier at hun ikke har sagt dette under samtalen.

- Jeg sa noe sånt som, er ikke hun SV´er da? Dette var noe som ble sagt under en lengre samtale og var ikke på noen måte et forsøk på beskylde Geelmuyden for noe som helst. Jeg så Geelmuyden i sammenheng med en annonse for SV en tid tilbake og trodde at hun kanskje hadde tilhørlighet til partiet. Å beskylde meg for å spre løgnhistorier om Geelmuyden er helt vanvittig.

- Det kan jo oppfattes feil i og med at det var snakk om en valgkamptelefon og det er vel kjent i Høyre at hun ikke er tilknyttet noe politisk parti.

- Som sagt var dette noe som bare ble sagt ut fra noe jeg trodde etter å ha sett denne annonsen. Det var bare et spørsmål om hun kanskje var SV´er. Jeg har ikke snakket med noen andre om Geelmuyden og da er det helt galt å skrive at jeg sprer løgner om Margrethe Geelmuyden, sier Espeland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere