RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bigbang, her med vokalist Øystein Greni, hadde Øya-publikum i sin hule hånd i fjor sommer. I år stiller de på Frognerbadet. FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD
Bigbang, her med vokalist Øystein Greni, hadde Øya-publikum i sin hule hånd i fjor sommer. I år stiller de på Frognerbadet. FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD

- Det er noe magisk ved badet

13.juni entrer Bigbang scenen på Frognerbadet. Bandet selv roser festivalen opp i skyene. Det er noe magisk med Frognerbadet, sier vokalist Øystein Greni i en pressemelding.

FROGNERBADET: Bandet har bestemt seg for å filme opptredenen i Frognerbadet og det skal danne grunnlaget for en ny konsertfilm som vil bli utgitt på dvd i november.

- Magisk konsert

Festivalsjef for Norwegian Wood, Jørgen Roll, tror bandets konsert i Frognerbadet vil bli magisk av flere årsaker.

Da bandet i 1999 som et usignert nytt band spilte på vår hovedscene, ventet platekontakt med Warner Music da bandet kom backstage etter konserten. Det er med andre ord tiårsjubileum for et av Norges beste band, opplyser Roll i pressemeldingen.

Skryter uhemmet

Og Øystein Greni skryter uhemmet av festivalen, som han mener er unik i internasjonal sammenheng.

Det er en festival hvor jeg har opplevd magi både som publikummer og som artist på scenen. Det naturlige amfiet og det intime i et stort format er svært unikt både for festivaler jeg har vært på i Norge og i resten av verden, melder han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere