RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er historisk!

Etter fem års fravær kliner Ulsrudrevyen til med Underdogz.

Ulsrud: – Dette er historisk. Vi har ikke hatt revy på Ulsrud siden 2006. Klart vi er spente, sier Marit Noreng Huuse, revysjef og skuespiller under årets Ulsrudrevy; Underdogz – Nå er du i Norge.

– Som navnet tilsier er vi nettopp underdogs. Da vi satte i gang å planlegge var det mange som ikke visste hva en revy eller en sketsj var, forteller revysjef Julie Hørling Knudsen.
 

LES ALT OM SKOLEREVY I OSLO HER!


Etter måneder med hard jobbing, er det endelig klart for premiere torsdag 3. mars.

– I begynnelsen var det vanskelig å engasjere folk. Mange trodde ikke vi kom til å komme i mål, og vi trodde selv til tider at vi ikke kom til å klare det. Derfor kommer vi til å være ekstra fornøyde når vi står på scenen. Vi skal vise alle at vi har klart det, forteller Marit.

Både Mait og Julie mener at Ulsrudrevyen bidrar med noe helt unikt på blant skolerevyene å år.

En god porsjon selvironi

– Dette er ikke en typisk revy. På Ulsrud har vi elever fra utrolig mange ulike kulturer og ved å spille på hverandre, har Underdogz blitt en original oppsetning. Vi spiller mye på selvironi, og bruker sympatikortet som underdogs for alt det er verdt, ler Julie.

De to revysjefene kan røpe at den røde tråden i revyen er ulike typer underdogs i samfunnet.

– Hovedrollefiguren har flerkulturell bakgrunn og møter på mange utfordringer i Norge. Også de andre rollefigurene sliter med å passe inn i samfunnet, forklarer Julie.

Ny revytradisjon

Marit håper at årets Ulsrudrevy vil inspirere Ulsrudelever til å sette opp revy også i årene som kommer.

– De er utrolig gøy, med tanke på hvor forskjellige vi er, at vi klarer det unike å lage en revy sammen. Når premieredagen endelig kommer er jeg fornøyd bare alle gjør sitt beste. Med alle de utfordringene vi har hatt blir terningkast bare bagateller i forhold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere