RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Elendig start på feiringen


Dette sto igjen etter at russebussen var fjernet i Olaf Bulls vei. Beboere i området jubler ikke, skal vi tro forfatteren av dette innlegget. Foto: Privat
Dette sto igjen etter at russebussen var fjernet i Olaf Bulls vei. Beboere i området jubler ikke, skal vi tro forfatteren av dette innlegget. Foto: Privat
En beboer i Olaf Bulls vei er slett ikke fornøyd med lokale russ' innsats for miljøet i området. Han skriver:

VOKSEN: En gjeng med russ parkerte i vinter et oppussingsobjekt av en russebuss på en vel brukt parkering på oversiden av Åsly holdplass i Olaf Bulls vei.

I utgangspunktet til frustrasjon for de som brukte området til parkering av personbiler, men allikevel med forståelse for at russen hadde et behov for å forberede vårens eventyr, russefering med "stilig" buss og mye lyd.

Bussen skulle fjernes i slutten av april var det budskapet naboene fikk.

Undertegnede snakket med russen når oppussingen var godt i gang og når området begynte å se litt snuskete ut. Gutta var enige i at det var smart å skaffe noen avfallssekker for å fjerne avfallet etter hvert som arbeidet skred frem.

Sjokket kom for en god uke siden, bussen var fjernet som avalt, men området så helt forferdelig ut. Rester av maling og hauger med skrot var spredt over hele plassen. Bilde er tatt etter at en eller annen ryddig person har tatt på seg oppgaven å samle avfallet.

Om eksamen er bestått eller ikke vites ikke, en ting er i alle fall sikkert: eksamen i miljøfaget fører til stryk.Beboer i Olaf Bulls vei

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere