RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En fantastisk bidragsyter


 
 
Magne Simonsen (20) i Lyn er kåret til månedens talent i norsk fotball. – Han er en fantastisk bidragsyter både for Lyn og U21-landslaget, sier U21-trener Øystein Gåre.

OSLO: Juryen mener Simonsen har rukket å markere seg som en solid spiller det siste året for både Lyn og U21-landslaget.

- Magne har vært stabil og spilt fast på Lyn over en lengre periode. Han har stått frem som en fotballspiller som jobber knallhardt for laget sitt. På U21-landslaget har han vært en viktig bidragsyter, sier landslagstrener Øystein Gåre til Lokalavisen.

Hovedpersonen selv er fornøyd med prisen.

– Jeg har jobbet hardt og målrettet gjennom mange år, så det er både gøy og hyggelig med denne anerkjennelsen, sier Magne Simonsen.

Simonsen har som prisvinner fått tildelt 50.000 kroner, som han skal gi bort til den klubben som har betydd mye for hans utvikling. 20-åringen har valgt å gi pengene til Slemmestad.

Juryen består av Øystein Gåre, Nils Johan Semb og Jarl Torske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere