RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En fin anerkjennelse


Njård har mye spennende å by på i en rekke idretter. Her er (f.v.) Fanny Lunde, Nicoline Winther, Maiken W. Ellingsen, Emilie K. Indreberg og Ragnhild Wyller som gjør det skarpt i RS.
Njård har mye spennende å by på i en rekke idretter. Her er (f.v.) Fanny Lunde, Nicoline Winther, Maiken W. Ellingsen, Emilie K. Indreberg og Ragnhild Wyller som gjør det skarpt i RS.
Njård var et naturlig valg", heter det i begrunnelsen for at Njård ble valgt ut som Årets idrettslag av Oslo Idrettskrets. - Fantastisk morsomt, jubler Njård-leder Karl Müller.

MAKRELLBEKKEN: OL-deltakelse, opprykk til eliteserien i håndball, turnere i norgestoppen, internasjonale plasseringer i håndball, tennis som blomster, og i tillegg er Njård et av Oslos aller største fleridrettslag. Det måtte bli Njård som stakk av med hedersprisen "Årets idrettslag 2008".

"Når Njård ikke for lengst er kårets til årets idrettslag, skyldes det utelukkende klubbens beskjedenhet på egne vegne", heter det i begrunnelsen fra Oslo Idrettskrets.

- Det er en fin anerkjennelse for det vi brenner for i denne klubben, som er fine aktivitetstilbud til alle, sier daglig leder i Njård, Karl Müller.

Blomstrer

Han har mange gode opplevelser fra sportsåret 2008.

- I 2008 markerte Njård seg bra innen for flere idretter på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Tidligere har vi også hatt enestående utøvere fra Njård, men i fjor sprang de ut i blomst i flere avdelinger samtidig, sier Müller stolt.

- Denne prisen forteller at vi gjør ting riktig, mener han.

Veldreven og driftig

Njård høster også lovord for at de er en meget veldreven og driftig klubb. Noe de har tenkt på fortsette med.

Fremover planlegges ny storhall på Makrellbekken, samt aktivitetspark i Husebybakken.

- Vi er stolt av det. Men det er mange som står bak slike planer. Vi har frivillige med en skikkelig ståpåvilje, og hadde aldri klart oss uten dem, sier styreleder Nils Petter Johannessen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere