RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En lettelse!


Koll vant 3-0 i cupfinalen mot Oslo Volley, og her feirer jentene foran stinn brakke i Bjørnholthallen lørdag.
Koll vant 3-0 i cupfinalen mot Oslo Volley, og her feirer jentene foran stinn brakke i Bjørnholthallen lørdag.
Det ble lett match for Koll i cupfinalen, og trener Ragnar Wisløff er både glad og lettet for seiren.

BJØRNDAL: Med 3-0 i set var Koll overlegne, da de nok en gang slo Oslo Volley i cupfinalen. Dette er klubbens tiende cupgull, men det første med Ragnar Wisløff som hovedtrener.

- Dette var veldig morsomt. men også veldig lettende, gliser Wisløff med den skinnende pokalen mellom hendene.

Det er genierklærte Neven Kuresevic som har ført Koll til de ni første cuptriumfene, og Wisløff har kjent presset etter at han overtok som hovedtrener for volleyjentene.

- Det litt som å hoppe etter Wirkola, men i dag hadde jeg jo hjelp av "Wirkola" i tilløpet, kan du si, sier Wisløff. Kuresevic var nemlig oppført som assistenttrener i dagens cupfinalen i Bjørnholthallen, og bisto Wisløff på benken.

Genistrek

Oslo Volley påførte Koll lagets eneste settap denne sesongen da de vant i serieåpningen. Og i forkant av cupfinalen har Oslo blitt sett på som en reell trussel mot damevolleyballens suverene ener Koll.

- I år hadde de virkelig sjansen, men den benyttet de ikke, er Wisløffs kommentar. Oslos kaptein Ragnhild Aas mener laget hennes presterte årsverste i cupfinalen er virkelig skuffet.

Og en av genistrekene til Wisløff var nettopp å ta ut oslokapteinen av kampen, i tillegg til lagets forsterkning før sesongen, Janne Kongshavn.

- Oslo har ikke sjans med mindre de to spiller opp mot sitt beste, sier Wisløff.

To sekstenåringer

Det ble aldri helt spennede i cupfinalen. Oslo Volley "vant" kun en teknisk timeout, 16-13 i det tredje settet. Uten om det var Koll like suverene som før.

- Vi gamblet litt og spilte blant annet med to sekstenåringer på banen. Dessuten mangler vi jo vår beste spiller fra fjorårets cupfinale. Men de andre sto virkelig fram, spesielt vil jeg rose Julie Nordby, hun var vår desidert beste spiller i dag, smiler Wisløff.

Han roser også de to sekstenåringene Andrea Aase Hole og Signe Taubøll som spilte hele kampen, og hadde mye av æren for å ta ut Raghild Aas og Janne Kongshavn av kampen. Les hvordan jentene opplevde sin aller første cupfinale og cupgull i torsdagens papirutgave av Nordre Aker Budstikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere