RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En lidenskap

John Even Westby (60) stortrives som funk- sjonær i Holmenkollen. Stadig står han ansikt til ansikt med sporten han elsker.

Holmenkollen/Røa: - Jeg har bodd på Hovseter siden 1973 og jobbet i Holmenkollen siden 1983. Som funksjonær i Kollen er jeg jo ikke akkurat alene heller. Med meg er det vel rundt 160 andre som alle gjør en uvurdelig innsats, sier Westy.
Han trives best på hopp- og kombinertsiden og har lang erfaring med både Holmenkollrennet og ulike World Cup-renn.
- Mine oppgaver knyttes direkte til min jobb som assisterende rennleder, og det jeg trives svært godt med. Selv om jeg har en fast jobb fra før bruker jeg mye tid på arbeidet der oppe, sier han.
Også kona, døtrene og svigersønnen er til stadighet på plass i Holmenkollen. Westby tror de etter all sannsynlighet har de latt seg påvirke.
- Jeg er utvilsomt svært engasjert i den jobben jeg gjør og det som foregår generelt sett i Holmenkollen. Det forundrer meg ikke at også familien min synes det er hyggelig å ta del i det inkluderende miljøet, sier han.
Fortsatt er det å jobbe som funkjsonær et ærefullt oppdrag for den det gjelder. Ofte nedarves også stillingene innenfor de ulike familiene.
- Jeg kommer ikke til å gi meg med det første, det er helt sikkert. I og med at vi begynner å trenge yngre krefter der oppe håper jeg at flere kan se hvilken betydningsfull oppgave dette er. Om noen år vil jeg i tillegg være pensjonist og da er det jo mye av tid jeg kan sette av, humrer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere