*Nettavisen* Nyheter.

- En magisk aften!

Jenny Moe sammen med Jørn Erik Ahlsen, Kristina Moen og Elisabeth Nesset. Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG

– Det er klart det har vært mye jobb. Mesteparten har jeg ordna selv. Men, jeg håper og tror det er vel verdt det, sier primus motor Harald Nesset.

Klikk på bildet for å forstørre.

Med låter av blant annet Leonard Cohen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Frida Ånnevik rørte publikum med norske låter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kari, Anne, Arne og Knut Olav fant stemningen rundt bordet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Søstrene sisters: Karin og Ingvild Bøhm-Pedersen sammen ved kantinen.

LILLEAKER: – For en stemning det var her inne da! Dette minner meg om ungdomsårene, smiler en middelaldrene herremann mens han tar seg frem innover i lokalet.

Fylte scenen med varme

Og han hadde rett. Fordums prakt var det mer enn nok av i Folkets Hus på Lilleaker torsdag kveld. På plakaten stod 26 år gamle Frida Ånnevik som i år var nominert til to Spellemannspriser, coverbandet Apoteket med Harald Nesset, Håkon Heier, Karin Bøhn-Pedersen og Robert Knudsen, Jenny Moe sammen med Jørn Erik Ahlsen, Kristina Moen og Elisabeth Nesset. Sist, men ikke minst Lilleaker Storband.

– Det må komme 35 stykker her i kveld for at det skal gå rundt, og jeg tror vi er der allerede. Det ligger masse dugnadsarbeid bak dette og en god blanding av amatører og profesjonelle musikere gjør dette til en kveld jeg mener folk kan ha stor glede av, sier Nesset.

En i band og en i kantinen

Ved kafeen, noen minutter før konserten braker løs, står to svært så bilde damer. Søstrene Karin og Ingvild Bøhm-Pedersen gleder seg til kvelden.

– Jeg spiller i Apoteket og i storbandet, sier Karin.

– Og jeg jobber her i kantinen i kveld, smiler Ingvild.

De høye bordene som er spredt ut i lokalet er i ferd med å fylles. Stemningen er på topp.

– Det er klart vi må støtte opp om dette arrangementet. Det er jo ikke hver dag det skjer noe slikt i lokalmiljøet. Jeg gleder meg til å høre masse god musikk og ikke minst Frida Ånnevik, som jeg synes synger rett fra hjertet, sier en entusiastisk publikummer mens hun haster avgårde frem mot scenekanten.

Stilig start

Leonard Cohen og Mark Knopfler; bandet Apoteket får det til å svinge for publikum i salen. Takten trampes og det nynnes i lokalet. Så er det Jenny Moes tur til å innta scenen. Vakkert, sårt og melodiøst fanger hun og bandet publikum og slipper ikke før siste strofe.

Frida Ånnevik skuffer heller ingen denne kvelden. Sammen med Haldor Røyne, Torjus Eggen, Einar Næss Haugseth, Mads Johansen og Elisabeth Nesset fremfører hun blant annet låten «Strået» til varm applaus fra publikum.

I det Lilleaker Storband inntar scenen er publikum allerede oppvarmet. Og bandet skuffer ikke denne gangen heller. Snarere tvert i mot...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag