RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En musikalsk drømmekveld


Bugge Wesseltoft, Kjelsås-beboer, klippet snoren da Scene Grefsenkollen, på initiativ fra Lars Fosdahl (t.v.) og Thorkild Gundersen, ble offisielt åpnet.
Bugge Wesseltoft, Kjelsås-beboer, klippet snoren da Scene Grefsenkollen, på initiativ fra Lars Fosdahl (t.v.) og Thorkild Gundersen, ble offisielt åpnet.
Onsdag var det première på Scene Grefsenkollen. «Stunning», «drømmekveld», «bydelsløft», «fantastisk» og «dødsbra» var bare noen av kveldens superlativer.

GREFSENKOLLEN: – Dette var en helt fantastisk kveld! Veldig bra underholdning, og kjempegod mat. Dette er noe vi virkelig har ventet på! Jeg har bodd her i hele mitt liv, og vil kalle dette initiativet et «bydelsløft» – et tilbud vi tar imot med åpne armer, sier Kari Anne Hole Tranborg fra Kjelsås, med samtykkende mann Poul Tranborg.

Paret har også booket seg inn på konsertene til både Jo Nesbø og Gisle Børge Styve senere i høst. Men de fikk også lyst til å høre mer av blant annet Ingrid Olava, som spilte og sang vakkert fra sin nye plate etter middagen.

– I går kveld gikk vi hjem med en kjempegod følelse, sier det fornøyde paret.

SE FLERE BILDER FRA KVELDEN HER!

Middag med attåt

Kvelden startet med at eier og drifter Jon Kloster ønsket velkommen.

– Dette er en stor kveld for oss! Og vi har jo nesten akkurat begynt! sa Jon som overtok stedet for ett års tid siden.

Han introduserte konferansier for kvelden – NRKs Olav Viksmo Slettan. Underveis i treretteren fikk gjestene også servert musikalske smaksprøver av forrykende Knut Reiersrud, fengende Jørn Simen Øverli og heftige bluegrass band; Ila Auto.

Også de lokale initiativtakerne Thorkild Gundersen og Lars Fosdahl var på scenen.

– Det er nesten så vi må klype oss i armen for å sjekke at dette er virkelig! sa gutta, som fikk stor applaus fra gjestene.

Det meste

Og man skal lete lenge og vel for å finne noe annet enn superlativer fra arrangementet på Grefsenkollen i går kveld. Det hadde det aller meste – «stinn brakke», stor stemning og stjerneartister – også lokale helter som blant annet Bugge Wesseltoft og Nils Petter Molvær, som avsluttet konsertkvelden.

SE FLERE BILDER HER!

– Klare for «kollen»

Kjersti og Geir Henning Garstad fra Grefsen er mer enn klare for mer Scene Grefsenkollen.

– Dette var helt topp, og vi kan forestille oss hvor dødsbra dette opplegget kommer til å bli.

– Det er jo mye lettere for oss som bor i området å dra på konsert på Grefsenkollen, i stedet for å måtte reise helt ned til sentrum. Og mer hyggelig da – med konsert på Grefsenkollen – også med de fantastiske omgivelsene, sier Kjersti og Geir Henning.

– Det var jo et lite tog som vandret nedover veien etterpå. Da fikk vi en følelse av hvordan det var i «gamle dager», med samling, dans og moro på Grefsenkollen. Arrangørene klarer nok å gjenskape noe av det som var før, sier paret som planlegger både flere konserter og vinsmaking på «kollen».


Mer om konserthøsten på Grefsenkollen hos Grefsenkollens Venner


Nordreakerbudstikke.no kommer tilbake med mer fra Scene Grefsenkollen og intervju med Bugge Wesseltoft.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere