RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En ny popstjerne er født.

Juryen ble sjarmert i senk av 13 år gamle singer/songwriter Kristine Hjort-Gulbrandsen i går kveld.

GRÜNERLØKKA: Lufta på Parkteatret tirsdag kveld sitret av nerver og forventning. Hele 17 band, soloartister og dansergrupper hadde meldt seg på til årets UKM lokalmønstring på Løkka. Flere hadde sågar reist langveis fra for å kunne stå på en av Oslos hotteste scener. Blant dem singer/songwriter Kristine Hjort-Gulbrandsen.

- Jeg kommer egentlig fra Skullerud, men jeg opptrådte her under UKM i fjor og synes det var en kjempekul scene. Det ville blitt litt nedtur å stå på Abildsø samfunnshus i år, så jeg meldte meg på på Løkkamønstringen selv om jeg vet at det er vanskeligst å komme videre herfra.

Akkurat dét trengte ikke Hjort-Gulbrandsen å bekymre seg for. Med den egenkomponerte låta "Shut up", sang ungjenta seg rett inn i juryens hjerter og fikk følgende hedersord med på kjøpet:

- Vi har virkelig tro på at du kan bli en ny popstjerne!

Også Yasin Tatby, Hassan Elahi og Bjørn Fredrik Strøm i dansegruppa Unique imponerte stort, og ble belønnet med plass videre i UKM.

- Dette var sinnsykt deilig! Nå skal vi øve knallhardt fram til fylkesmønstringa, lovet Strøm før han kasta seg ut i vill seiersdans.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere